Direktlänk till inlägg 19 april 2012

En välsignad visselpipa..

Av Catja Lindeblad - 19 april 2012 17:20

" Hej, jag heter Rock'n Roll och jag är fem år"..;))

På min morgonpromenad träffar jag på denna lilla tjej..om hon verkligen hette Rock'n Roll vet jag inte, men söt var hon..    


I dag på förmiddagen blev det Toarps fårhage istället för backen..utrustad med en termos kanna med kaffe drog vi iväg..underbart väder och för en gång skull hade jag helt rätt kläder..  

Blir alltid helt lyrisk över att man har allt detta fina så nära..FANTASTISKT!!      


Helt ensam var jag inte..en fiskare på andra sidan sjön, men han var för långt borta för att se mina hotande blickar..;)    

Vince han badade och sprang och vältrade sig i gammal får skit..kort sagt hade ett härligt hundliv..
 

Vi gick över bron och följde stigen på andra sidan som mynnar ut i en skogsstig och vi var nästan framme vid grinden när Vince ger i från sig det där skallet han får när han jagar nån..det där "leksakshunds" skallet..och jag ser nåt stort..RÅDJUR!!


Fattar ni vilken FASA..mina vrål ekade och Vince kunde inte struntat i det mer än han gjorde..

Fick upp visselpipan..och han KOM..uppeldad som jag var högg jag tag i halsbandet och sa:%&%&€#%€&# GÖR DU !!!

Helt fel, för hund uslingen kom ju faktiskt..och jag blev TACKSAM!  

Under tiden jag ligger på knä där på grusstigen, jollrandes med Vince kommer det stackars rådjuret fram och hoppar över till åkern..den stannade och jag passade på att be om ursäkt..;) för jag SKÄMS..till mitt försvar får jag säga att jag/vi var i en inhägnad fårhage..inte hade jag en tanke på att grinden mot skogen var öppen..och grind förresten..den HOPPADE över staketet till åkern, så det kvittar nog med grind..          

Nä, det blir att hålla sig på andra sidan, där är det visserligen gott om fåglar men de har inte Vince brytt sig om..(än så länge)   


Tre timmar senare var vi hemma och jag tog ett stort glas påsk must och en bit rabarber paj..socker är bra mot chock..;)
   


Nu blir det lite att äta, sen blir det till att författa ihop det där som jag skamligen skjutit på..har det i huvudet, men att sätta ner det på pränt är värre!  

Tjingeling!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards