Direktlänk till inlägg 8 juli 2016

Eva kunde..

Av Catja Lindeblad - 8 juli 2016 08:34

Den allra bästa tiden är ju den precis INNAN man går på semester, då man blickar fram över (förhoppningsvis) många veckor   ja, i de flesta fall 4 veckor men om man då som jag kan pricka in det samtidigt med lediga veckor så blir det ju rätt många, detta året valde jag att jobba några dagar på första semesterveckan..allt för att ha lite mer semester sparat till eventuella katastrofer (vis av erfarenhet)


 

Nu plötsligt är det med denna dag räknat 14 dagar kvar! FJORTON dagar kvar! Hur är det möjligt och vad har jag gjort..??

 

Man har ju massor med planer när man går ut genom den där dörren på jobb och har jag då gjort nåt av dom, jo, en del men långt ifrån allt..  

Det blir att speeda på de här sista veckorna

Känns som jag alltid gör så här och jag kommer till jobb fullständigt utmattad..;-)

 

Det tokiga i detta är att jag redan nu stressar upp mig över att jag snart ska jobba igen och jag undrar varför??

 

Häromdagen fick jag minsann ett telefonsamtal från Oxie vårdcentral (nä jag har inte bytt) där jag fick frågan om jag kunde komma dagen därpå!  

Se där ja tänkte jag; Eva kan nu..

Läkaren hette mycket riktigt Eva och visade sig vara bra, henne gillade jag, så får jag bara behålla henne nu så stannar jag nog kvar där ett tag till..  

Remiss skickad både hit o dit och blodtrycket får ha en pilla till..proverna går jag o tar på måndag för innan jag visste ordet av det hade jag käkat en macka o HOPPSAN jag skulle ju vara fastande...ibland är det banne mig som om jag har huvudet under armen..

 

Eucalyptus hydrolat har kommit för vårt försök inom nosework och för en gång skull beställde jag från någon som var billig.. 55 riksdaler för 50 ml, har sett allt från 80 kr till 110 för samma mängd..Opella.se om nu nån vill göra detsamma..

 

Introducerade det för W i går, doften alltså, gick så där ;-)

Vince klarade det bättre, han vet ju redan hur han ska markera och så vidare, så helt klart lättare med honom  

W ville mest äta upp burkarna men det blir bra det här, ett par övningar sen gick det bättre

 

Skulle hemskt gärna vilja gå på kurs i det här,men ibland får man ta budgetvarianten: YouTube ;-)

Bara man gör rätt från början så kommer det nog möjligheter för kurs framöver där man kan fylla igen luckorna

   

Vår lydnads kurs är slut för denna gången och förhoppningsvis blir det en fortsättning senare i höst

Han har lugnat ner sig den gode Walter, det har han, men han behöver mer, mycket mer ;-)

 

Två löplinor och ett koppel har W skickat till dom sälla jaktmarkerna, kan bara vara tacksam att det inte var vid nån väg dom gick sönder..  

Han är så taggad och han har mer jakt i sig än nån av dom andra tre..så det där med att ha honom lös så som jag kan med Vince och kunnat med dom andra känns just nu tveksamt, men å andra sidan är han bara 1 år och när jag tittat tillbaka i bloggen från när Vince var i den åldern så var det samma gnäll ;-) (nästan)  

Vi får jobba och jobba lite mer..

 

Vädret har nu återgått till att vara det vanliga semestervädret dvs regn..och det gillar jag inte, vad hände med mulet och UPPEHÅLLSVÄDER..det tycker jag inte varit på ett tag..perfekt väder att ge sig iväg med hundarna, inget svett,inget flåsande och gladare hundar..  


Vi har varit i stugan en del och varenda gång har det regnat det har börjat bra, sist fick vi väl knappt en timme i sol innan svarta molnen hopade sig och det ÖSTE ner, stackars sonen är  kock och har fått stå vid grillen under parasoll..  


Trots det är det härligt där uppe och nu springer W utan lina, fast när Liam ska sparka boll får han stå kopplad, det är väl en tre bollar han tuggat livet ur och det går ju inte, sen blir han för mycket på när Liam springer och det kan lätt hända en olycka och DET vill vi inte sanna mina ord..

   

Ett födelsekalas har vi hunnit med, lille Samuel fyllde 1 år och det firade vi inomhus i skydd för regn, men han var lika glad för det..       nästa är i mitten på Augusti då storebror fyller två år ;-)

 

För övrigt träffade vi på Jack, en BC valp söt som socker och är man stor får man vara snäll så W la sig ner och lät Jack kravla på honom, ja det finns hopp för lille stora Walter..

         

Tjingeling!







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Skapa flashcards