Direktlänk till inlägg 27 december 2016

Snipp snapp..

Av Catja Lindeblad - 27 december 2016 09:59

Så var den över då, julen och det känns rätt skönt..

 

Nu går vi med stormsteg mot nästa helg och den är ju mer som en utmaning: hur ska Vince klara smällarna?!? Och Walter, kommer han att hålla sin coola stil???  

Här är jag lite glad över att Vince har blivit lite lomhörd på äldre dar, just vid såna här tillfällen åtminstone, annars är jag inte så glad när han tittar runt omkring sig när jag ropar men sen fortsätter med sitt, rätt provocerande faktiskt ;-)

 

Än så länge har det inte smällts så där förfärligt mycket men det räcker med EN raket för att promenaden skall bli förstörd men som sagt där tackar jag frånvaron av full hörsel, eller så är det jag som taggat ner en del, innan blev jag så förbannad när dom smällde, nu bara går jag och håller truten eller så är det Walle som genom sitt totala nonchalans mot dylika ljud gör att Vince känner att det är ok..förmodligen ett kombo av allt detta..  

Förhoppningsvis klarar vi oss helskinnade även detta nyår och att ingen idiot får för sig att kasta mot oss! Idioter finns det tyvärr gott om både här och överallt..

 

Julen firades som sig bör med mat o mycket mat och julklappar och den efterföljande matkoman, tyckte ändå inte att jag åt så mycket men tydligen, var mätt ända tills nästa dag

       

En tur till Falsterbo med hundgänget morgonen därpå och hundarna fick plaska lite ;-) har fortfarande sand lite här och där..himla fint ställe att gå på och stort..

   

Min hand har blivit sååå mycket bättre och det känns som om jag fått en ny hand..det känns INGENTING när jag vaknar eller under dagen dvs inga domningar,inga stickningar INGENTING och jag har full känsel och känner varmt o kallt, så tacksam över detta!  

Förhoppningsvis blir höger handen lika bra och då blir jag ännu mer tacksam!    

Då blir mina 500 samtal (något överdrivet) med försäkringskassan ett minne blott, en del av dessa människor som sitter där är riktigt otrevliga!

Tack o lov att detta bara är en enskild händelse, tänker på alla stackare som är beroende av dom hela tiden..Fy tusan!

 

Förhoppningsvis dröjer det lika länge tills nästa gång om jag blir sjukskriven igen dvs 16 år eller helst aldrig såklart, men först höger hand och håll tummarna för ett lika gott resultat!

 

För övrigt tänker jag på alla som förlorade någon när lastbilen körde in bland människor på en julmarknad, det är hemskt när det än händer, dessa vansinnesdåd.. men till jul, det är så hemskt..  

Det händer mycket skit nuförtiden och det blir bara värre och värre och jag kan bara hålla med dom som säger: "det var bättre förr" för det var det i mångt och mycket, inte allt nä då vissa grejor är bättre idag, även om jag inte kommer på ett endaste dugg just nu..;-)

 

Det hände saker förr också, mamma förmanade både mig och min syster att ta taxi hem om vi varit ute nånstans och inte gå hem från stan, inte heller tyckte hon om att vi hade för korta kjolar på oss när vi var ute ;-)  

Men hade jag haft en tonårs dotter idag så hade ju inte en taxi varit lika med trygghet och jag är glad att sonen min är vuxen men jag tänker mycket på Liam, det är en tuff värld att växa upp i ..  

Sen är tidningarna en hejare på att piska upp stämningen men händer saker det gör det, både här och där och här i vår lilla by också.. man har ju ögon att se med, hyfsat i alla fall ,det är nog därför jag lämnar glasögonen hemma! ibland mår jag bäst av att se allt i en dimma..

 


 

Tjingeling!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Skapa flashcards