Alla inlägg den 19 juni 2013

Av Catja Lindeblad - 19 juni 2013 21:56

Träningsvärk idag och jag fattar inte varför..turen idag var inte värre än nån annan tur..tvärtom var det många fler kaffepauser..;-)  

Vi drog till Arrie..
 

Vädret hyfsat fram till halv fyra då började det stänka lite och ta mig sjutton om inte det mullrade till ett par gånger..

Är inte någon älskare av åskoväder..det finns många som tycker det hörs mäktigt och är maffigt o allt det där o visst kan jag hålla med till viss del..det ÄR maffigt.. men blixtarna..nä dom gillar jag INTE!!
 


Så att jag efter x antal timmar i Arrie med bad x flera och spring och grodjakt..   (han var rätt trött) ändå drog till backen trots åska varning kan jag då inte fatta..visiten blev rätt kort, för när vi började gå ute på slingan satte det igång på riktigt..   så vi var några stycken veklingar som satt näsa o nos i riktning hemåt..;-)  


Det första jag gjorde när jag kom hem var att dra ut ALLA kontakter..man behöver kanske inte göra det..men här handlar det om vad jag behöver..fast sen lugnade jag ner mig och stod faktiskt lite grann ute på terrassen..en riktig tuffing då med andra ord..Vince brydde sig inte ett smack..;-)  


I går kväll kom jag inte i säng som jag skulle, det blev sådär jäkla sent  iallafall, kanske går det bättre i kväll..   fast jag tvivlar..igår snöade jag in på en kennel som heter Aidamos..Setter och Bracco Italiano har dom..men det som fick mig att sitta och sagla var inte settrarna utan en tjuvparning mellan dessa bägge raser och det var resultatet jag saglade över..jisses vilka goa valpar..;-) vad månde det bli av dom..hoppas det blir bilder på dessa ättelägg längre fram också, det hade varit roligt..himla tur att det inte stod: "valpar kvar att tinga" då vete tusan..;-)  


Nu ska vi ut på sista turen..det ser lite lurigt ut, det blir nog en kortis..;-)  

Tjingeling!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards