Direktlänk till inlägg 5 juli 2015

Varmt...

Av Catja Lindeblad - 5 juli 2015 07:44

Det är såklart alldeles ljuvligt att värmen äntligen kom,men varför i hela fridens namn måste det vara så jäkla kvavt? Att jag inte fixar värmen behöver ju inte betyda att jag vill ha kallt, inte just nu i alla fall..;-) men jag vill ha lagom..lagom är ett fantastiskt fint ord,jag gillar lagom..  


Här hemma är det inte så mycket lagom just nu, därmed inte sagt att jag inte gillar det för han är rätt go den där lilla marodören,krokodilen,pirayan=Walter..  

Nora tycker inte han är go förstås, faktum är så tycker hon jäkligt illa om honom..för Noras del gäller bara Vince och alla andra hundar kan gå o dö typ..

Melvin tror jag gillar Walter bättre än Vince och det är ju roligt..då har katterna fått varsin hund då liksom..

 

Melvin tycker (faktiskt) det är kalas när W jagar honom om kvällarna..

Det är nämligen så Melvin vill att jag ska göra,jaga honom och klappa händerna..låter inte klokt men så är det, det är hej o hopp här hemma..men nu har W tagit över den biten minus att klappa händerna..men det kan jag ju bistå med från soffhörnet..

 

Att jag överhuvudtaget ska orka jobba är för mig en gåta..är tröttare än tröttast, men så är det ju att vara småvalpsföräldrar..

 

I natt har jag nog sovit med ett öga öppet,kändes som jag hade ett halvt kg sand i detsamma..det är i för sig inte konstigt om jag gjort det, förra natten fick jag sänglampan över mig!

Den som var skyldig till detta mordförsök kallas W.A.L.T.E.R ;-) så det fattar ni ju att sova lugnt o fint är ett minne blott, man vet aldrig vad som kan hända..

 

Stackars Vince får sina fiskar varma och han är alldeles för snäll,skulle önska att han satte W på plats lite mer,två gånger har han gjort det men det räcker inte på långa vägar..

 

Ju mer jag tänker på det ju mer lik Leffy blir Walter så när han slängde upp rumpan bredvid mig på lilla pallen med benen utanför ja, då visste jag..Leffy HAR kommit tillbaka! ;-)

 

Vincent tass kommer att bli en lång historia och det känns jobbigt för jag ser ju på honom hur han så gärna vill sträcka ut och springa och hans ögon när vi INTE går på det hållet där han brukar släppa loss   och han saknar sina kompisar,han blir ju rent ifrån sig av lycka när vi träffar på nån av dom och det är då han gör sina rivstarter och det är inte bra för tassen kan jag säga..inte rivstarterna med Walter heller och det är så trist att gå in och bryta hela tiden för det är ju toppen att Vince går igång och vill både brottas och leka med Walter, en VALP..Det är ett fåtal andra hundar som får igång Vince, han vill helst springa sina sök rundor och har för det mesta inte tid att brottas..  


Vi får väl se hur det ser ut till nästa vecka,nåt svar på vad det var som lurade i utväxten har jag inte fått,glömde helt av att fråga när jag var inne sist..  


Idag är det lite mulet och morgonen 05:00! var fantastisk helt LAGOM.. nu börjar det värmas upp igen och lite huvudvärk har jag..Åska eller sömnbrist? Hade is klampar med i sängen inatt, vågar inte sätta igång min fläkt hamnar den över mig så blir jag väl skallig..  


Tjingeling!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards