Direktlänk till inlägg 6 juli 2015

Skorpan!?

Av Catja Lindeblad - 6 juli 2015 17:03

Att man blir lite förvirrad och får "gröt" i huvudet när man fått smått det vet man ju,det gäller förstås även när man köpt valp..någon annan förklaring har jag inte till att jag högt o ljudligt kallar och inte bara en gång utan TRE gånger: SKORPAN!!    

Skorpan?? Vem i hela fridens namn är skorpan,och vad kom det ifrån att jag plötsligt kallade Walter för skorpan?!

 

Men nu har Walter officiellt fått ett smeknamn:Skorpan!

Nu ska ju hans riktiga namn Walter gå riktigt in i hjärnan ,men sen så kan man nog slänga in en inkallning på "skorpan" precis som med Vincent som helt naturligt kallas för Vince men han kallas även för Visp(en) och vips;-))

Vincent säger jag nog bara när det är allvar..  


Smeknamnet Visp/vispen kom sig av att svansen vevar på precis som en visp och vips ja, det var för vips så var han väck;-))

 

Walters smeknamn kan nog vara för att han är lite kantig och spretig och lite vass men jäkligt go, precis som en skorpa..;-))

 

För övrigt började denna dagen mindre bra..bandaget åkte av Vince precis när vi skulle ut och det var det sista jag hade,så jag fick snabbt fixa till det,livrädd som jag är att det ska bli nåt skit..i samma veva talar Walter "skorpan" Lindeblad om för mig att NU är det kris..och han kissar på hammock dynan som jag av ren lathet slängt på vardagsrumsgolvet..   (synden straffar sig själv) här är ju Walter utan skuld utan tvekan,ändå blir jag arg på honom..vilket fick mig att må dåligt såklart..saker och ting får inte hända innan jag får mitt kaffe så är det bara..fick ordnat med både det ena och det andra med pussar och nötköttsgodis och bandage och litervis med klorhexidin..(jag är även stamkund på apoteket numera)        


Väl ute och vi går en bit sen ser Vince så konstig ut..han är en bit ifrån mig och jag utan glasögon vilket i sig inte är nån nyhet.. hela rörelsemönstret ser konstigt ut och han hukar..eftersom jag är för evigt skadad sen den gången han blev förgiftad så blir jag hysterisk (för att uttrycka det milt) och jag springer upp för kullen med stackars W efter mig..    

Vince kräks lite men sen ok och jag tänker antibiotikan SÅKLART..och det var det nog,allt under kontroll och han har varit ok resten av dagen,ätit har han också gjort..tack o lov att det är sista tabletten ikväll..och TACK O LOV att jag blev besparad mer katastrofer..

   

Sen fick jag druckit kaffet och handlat mer bandage och klorhexidin och...hoppas inte jag gör slut på lagret nere på apoteket..    

Som tur var blev dagen mycket bättre..nåt som var väldigt bra var att det var betydligt svalare och tack o lov för det..natten var olidlig..

 

Idag har jag varit ute med dom en och en..ska göra detta lite oftare nu..även om inte Vince ska gå längre sträckor kan vi ändå gå lite fortare än när W är med och det känns så skönt och W behöver vara med mig själv också och även ensamhetsträna..än så länge går det skitbra..   en av gångerna lyfte han på huvudet och glodde på oss..jag sa ingenting,vi bara gick..han sov som en stock när vi kom tillbaka..det som också är bra när jag är ute med W själv är att folk vågar komma fram mer och hälsa..människor som inte känner Vince kan ju klart tycka att han är stor och skräckinjagande..;-)

Men lille W tycker ju många är ok..vad dom inte vet är ju att W är farligare än Vince..snacka om tänder alltså..;-))

 

Tjingeling!




 
 
Ingen bild

Nina

6 juli 2015 20:52

Hahaha!! Skorpan!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards