Direktlänk till inlägg 13 juli 2015

En söndag i Juli

Av Catja Lindeblad - 13 juli 2015 09:45

Man kan ju faktiskt tycka att om man är sådär riktigt snäll och skötsam,lyder hyfsat bra och tillika ser bra ut, så skulle man slippa allt elände..så är det INTE har jag märkt  

Vince åkte dit igen..vi hinner fan inte lämna veterinärkliniken förrän det är dags för nästa runda..:-(  

Denna gång får man ju vara tacksam över att försäkringen kickat igång..samtidigt får man ju bara hoppas att han inte knäcker hela igen såsom han gjorde förra året på bara ett par gånger..  

Därför är jag saligt tacksam mot Alfaveta..denna fantastiska veterinärklinik i Oxie

De ställer alltid upp och jag känner mig helt trygg med att dom gör precis vad som krävs..  


Vi fick bege oss i dit eftersom Vince varken åt eller drack och kräktes

Han var inte pigg kan jag säga..fick vätska upp honom med dropp..  

I lördags började han självmant både att äta och dricka och sen har det bara blivit bättre o bättre!! Tack o lov för detta och miljoner tack till Alfaveta!  


Tassen såg bra ut i alla fall..bad dom kolla detta innan vi gick hem i fredags bara för att liksom..vi har ju en aura av otur runt oss..  

Provsvaret från utväxten hade kommit och det var inget fult..så lite tur har vi kanske ändå..;-)

 

I helgen kom också en varning på FB..om kött/ben med spik i,det som är lite lurigt med såna här "varningar" är att det KAN vara fejk, ett sätt att skrämma upp folk och det lyckas man ju med..Men om JAG hade hittat kött med spik så hade jag INTE slängt det och jag hade definitivt polisanmält..inget av detta är gjort..      

Det var nåt liknande förra året då det påstods att råttgift var utlagt och både hundar och katter hade dött..det var falsklarm..men skräcken var ju där precis som nu..det var för övrigt i samma veva Vince både sket o spydde blod..så fatta PANIKEN! Jag svär på att ser jag någon lägga ut något skit så kommer vederbörande få äta upp sina synder..

   

Lika väl kommer jag bli tossig om det kommer fram att det var ett sätt att skrämma upp folk, få lite publicitet en regnig mulen sommar..lite spänning i tillvaron med kvällsposten liksom..  

Nu känner jag inte denna person som la ut inlägget,(Så jag ber om ursäkt i förväg) det var hennes granne som hittat och kastat första omgången, men på söndagen hittade denna person en bit preparerad kött till och KASTAR..man undrar ju..

 

Därför kanske man ska vara tacksam över att det "bara" var skit W både åt och rullade sig igår, det kunde ju varit nåt ännu värre,det går som tåget när han får nåt i munnen..man har knappt nån chans att få bort det.. åh hemska tanke..munkorg skulle det kunna va nåt tro?!?..jäkla skit vad det finns räliga människor!  

 

Det blev ett härligt(?) bad för W och det var ju ändå bra för det kommer jag ihåg att Vincents uppfödare sa "bada så fort du kan,även om han inte behöver"(fast nu behövde han) så nu är det gjort vårt premiär bad och det gick hur bra som helst!

 

Det var för övrigt en händelserik runda där på förmiddagen..W gillar cyklister väldigt mycket så han beslöt sig för att hälsa och kanske ville han ta och bita i dom där vevande fötterna..vad vet jag?  

Han flög i väg i alla fall,nedför backen och jag for först på andra hållet..(aldrig jaga en valp) men det hjälpte ju knappast och då fanns det bara ett alternativ att JAGA!!

Hann fram i tid..(i kris får man oanade krafter) en sur cyklist,med all rätt,det var bara att smöra o be om bot o bättring!

 

Som tur var hade jag långlinan i bakfickan så den fick han på sig..

Under tiden jag pysslar med det ser jag att Vince fått upp sork så det var bara att springa uppför backen (det var lättare ner) tänkte ju att sork INTE går under kategorin skonkost..Eller??

Slutklämmen på denna runda var att vi alla blev nerkletad med bajs allt genom Walters försorg och våtservetter hade jag INTE i mina fickor..måste bli bättre på att klä mig!!

 

Tjingeling!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards