Direktlänk till inlägg 14 juli 2015

Summa summarum

Av Catja Lindeblad - 14 juli 2015 21:44

Tiden går verkligen fort,när man är lycklig??

Då måste jag varit alldeles förfärligt lycklig! ;-)

Fyra veckors semester över i ett huj..

 

Tre av dom har varit med Walter..denna energiska,spjuver som älskar blommor så till den milda grad att han ätit upp hela min trädgård   (nästan) en liten tuffing som inte har bekymrat sig över någonting,som gärna plågat Vince lite extra genom att hänga i hans öron som gärna,mycket gärna gnagt på allt som kommit i hans väg..   Lille Walter,skorpan,Walle,wollmart och allt annat jag kallat denna påg..jag kan helt ärligt säga, att jag vill inte vara utan honom någonsin..    


Semestern blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig med Vince tass operation och efter det hans eländiga mage som loggade ut..

   

Så när man nu läser att efter 16 veckor så stängs porten för allt lärande för valpen?? Då blir det ju lite panik alltså..vi har inte hunnit med allt,bil har vi faktiskt inte åkt ännu och inte heller tåg..fast vi satt på stationen häromdagen efter vi varit nere och matat ankorna..    

Så kanske ska man ge upp då,skita i vilket liksom, det är ju inte så mycket tid kvar,inte undra på att det finns så många stressade människor och hundar därute..

   

Buss har vi åkt i alla fall och inte en endaste spya..där får man ju säga att Walter är ett strå vassare än Vince, för Vince han spydde nån stop tills han var året och lite till tror jag;-)

 

Dom kommer bra överens grabbarna,även om jag gott kunde önska att Vince kunde ge Walter en rejäl näsbränna ibland,för han sliter och drar i stackars Vince och denna snälla påg gör absolut ingenting..han HAR sagt till nån enstaka gång och då tjöt W i högan sky och Vince började "gråta" så nu går jag mellan när det blir för jäkligt..        

Säkerligen gör det inte lika ont som det ser ut..men ändå alltså,nåt hår kan han ju få behålla min fina Vince..

 

Igår var vi på tur och det blev lite längre än planerat men W trippade på

Vi matade ankorna och Vince sitter ju alldeles ointresserad,W skötte sig faktiskt bra han med..

Efter lite bus gick vi upp till tågstationen och satte oss för att vila små hundben och väntade in tåget..

Walter tyckte det bästa var att det kom massor med människor ur dessa tåg..

   

Idag blev det tur upp till backen..linan åkte på idag igen mest var det faktiskt för allt detta ätande och ja, jag tänker bara negativa saker,kan nån klandra en..??

Träffade på lille Sam och Zvea 11 veckor hon med, fast viss storleks skillnad och fine Ozzie..              

W kollapsade inom dörren när vi kom hem värme o bus det tröttar..

 

I kväll tog vi en tur till 4 h gården, det var inte meningen men Vince styrde så med bestämda tassar och vem är väl jag att neka honom detta..nu när han äntligen är av med stygnen och pigg och kry i magen (nästan)  

Så han fick springa och där hade dom inte klippt gräset heller så det var ju extra kul..Walter fick kämpa..;-)

 

När jag då står där ser jag en man komma över hagen mot mig..jag kollar såklart efter potentiella "farliga" hundar men ser inga men det är ju ingen garanti= inga glasögon, högt gräs

Mannen ropar "hej" och jag tänker då att han ska klaga på att jag har hundarna lösa..  

Istället börjar han med att säga: jag har precis ätit middag..jaha?? tänker jag, han ska klaga över att vi stört honom under middagen..mannen fortsätter: och vi fick över,så jag har ben av lamm om du vill ha till dina hundar!?!  

Känner inte denna man, har aldrig pratat med honom och så går han hela denna långa väg för att fråga just detta,det var ju skumt..eller så var han bara en snäll man som ville bjuda på lite ben till mina hundar..nu passade det inte så bra,Vince ska inte äta ben alls när hans mage är såhär och W är för liten men i alla fall så snällt och så hemskt att jag är så negativ..när blev jag sån tro??  

Att jag tänker det allra värsta om folk...jag lovade mig där på studs att tro gott om folk tills motsatsen bevisats (fast då kan det vara försent) och vara mer positiv och LE mer mot människor..

 

Det löftet höll c:a 5 minuter för när jag kom ut ur hagen var där några ungar som höll på med grinden till sin trädgård med tillhörande hund..stäng grindhelvetet då sa jag

Nä, jag är en surkärring sanna mina ord..


Tjingeling!




 
 
Ingen bild

Edvard & Sam

15 juli 2015 09:42

vilka fina bilder, Catja! många hälsn. Edvard o Sam

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards