Direktlänk till inlägg 22 juli 2015

Oro

Av Catja Lindeblad - 22 juli 2015 17:27

Det är inte ofta att man kallar det tur att bli sjuk..men när jag vaknade 04 natten till måndag med halsont,feber och en jäkla huvudvärk kunde jag inte annat än jubla (ok, inte jubla precis) Men det är ju det här med sjuk hund..vad gör man liksom, när man inte kan lämna och inte begära semester och ABSOLUT inte ta med hund stackaren att jobba..  

Visserligen har JAG gått många gånger till jobbet dålig..men att tvinga Vince dit är ju inte helt schysst,nu slapp jag fundera och kunde stå (ligga) rakryggad och sjukanmäla mig

 

Vince har lite kvar innan han är helt ok, men han är på G det är han, själv är jag inte helt på G kan jag säga och att vara sjuk med en hund är ju sådär, att ha TVÅ hundar varav ena är valp och full av jäkelskap är ett helt "helvete"..

 

Att dessutom min bostadsrättsförening tycker högsommar och semester tider är bra tidpunkt att sanera/tvätta taken är ju liksom pricken över i.et   å inte är dom färdiga,om ni noterar datum (knappt börjat)

Fast å andra sidan är ju alla mina blommor sabbade och dom enstaka som finns kvar tar väl tak tvättarna hand om,så skit samma..det som stör mig mest är att släppa ut W därute är inget alternativ och W har dessutom 0 känsla för att jag är indisponibel och är just nu extra allt..  


Vi hann med en tågresa W och jag i söndags...(kanske var det den som gjorde mig sjuk?)    

En liten tur till Svågertorp och in på Arken zoo, sen tog vi två röda pölser (mest jag)  

W skötte sig bra tyckte jag,ovanligt lugn valp sa personalen, hm tänkte jag då,ni skulle bara veta..;-))

Fast han är ju ok det lilla livet och jag kan INTE jämföra honom med Vince som föddes som pensionär;-)   och jag ville ju faktiskt ha nån som hade lite mer studs och det har jag ju fått och så slipper jag ju oroa mig att det är nåt fel..fast det gör jag ju ändå..jag är född att oroa mig..oroar jag mig inte DÅ är det nåt fel..   så när Arkens personal sa att han var ovanligt lugn då började jag oroa mig..ännu mer oroade jag mig när jag träffade på en kvinna som utan att jag bett om det berättade om hennes nio hundar som alla dött i olika (tidiga) åldrar..om grässtrån och stenar i halsar och magar, om kassa höfter och gud vet vad..  

Är det konstigt att jag slänger mig ner över W vid varje tendens till tugg och tuggar det gör han och ju mer jag hojtar och kastar mig ner och ska kolla käften på honom ju mer tuggar han..vissa promenader är helt tokiga och snacka om ont i ryggen och knän..jag måste tagga ner,det vet jag men det är min mardröm att han ska få i sig något riktigt jäkla skit..för har man suttit med en hund i knät och trott att den skulle dö då är man rädd,så är det bara..  


Dessutom duggar varningarna tätt här ute..nu var det en hund som ätit något och blivit sjuk..Vet bara inte av VAD eller VAR någonstans och det vill jag veta, och gärna också HUR..(illamående,kräkningar,föll ihop,kramper osv)

Så läser du detta Sams husse så berätta gärna och krya på honom och jag hoppas inte det så illa!!

 

Ett alternativ skulle ju vara munkorg förstås tills han lugnade ner sina smaklökar,fast det är ju inte så kul precis..men OM det verkligen är någon som lägger ut nåt skit, ja då ska jag banne mig överväga det..  


För övrigt så hukar jag vid fönsterna,dörröppningen numera..för jag hinner inte ut genom dörren förrän ALLA ungar SKRIKER: DÄR KOMMER VALPEN SOM HETER WALTER..  

Hela gårdens ungar flockas runt oss och det är olika varenda gång vi går ut..det är ju toppen på så vis,bra miljöträning för Walter, men ibland vill man bara gå ut med sina hundar..fast å andra sidan är det bättre än dom som kommer med sina ungar i fast grepp, storbligande på W som kämpar för att komma dit,går stora omvägar för att slippa denna pipande 12 veckors valpen..   Nä såna människor vill jag inte heller ha, så då får man väl vara tacksam för valp entusiasterna då;-)

 

Tjingeling!










 
 
Ingen bild

Catrin

23 juli 2015 21:15

Krya på dig o hojta om du behöver hjälp! ❤️

Catja Lindeblad

24 juli 2015 09:36

Tack ska du ha! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards