Direktlänk till inlägg 20 november 2015

En fredag i november..

Av Catja Lindeblad - 20 november 2015 21:32

Kom på att snart är det minsann 1:a advent..o som vanligt skriar jag: VA!! Redan?!?!  

Jisses jag måste putsa fönster o städa,städa..sist jag tvättade hittade jag julgardinerna längst ner i tvättkorgen, ja där har dom legat bra, prydligt vikta..(ja, faktiskt)  

Lådan med julsaker och ljusstakar står fortfarande kvar sen förra gången, inne på golvet i klädkammaren..så det är bara att sätta igång då..säga vad man vill, men förtar mig det gör jag då rakt inte..  

Städa förresten är det lönt ?? c:a två timmar efter denna stora ansträngning ser det min själ likadant ut..det är inte sant vad folk sa innan: Har du EN hund,kan du lika gärna ha två..

Den gubben går jag inte på två gånger så att säga, fast när DET blir aktuellt att tänka den frågan igen, så har jag förmodligen glömt det..  

För det finns ju en hel del positiva saker med det här att ha två hundar..dom gillar varandras sällskap..det räcker att EN hund är bra på inkallning,den andra följer efter..jag kan alltid skylla på att jag inte vill lämna mina hundar,de flesta vill inte ha in två STORA hundar i sin bostad så jag slipper gå på fest eller ut o svira;-)    

Känner mig hyfsat trygg när jag är ute

Får tonvis med goa pussar varenda dag..

Ja det finns hur mycket positivt som helst och bara tänk på all gratis peeling jag får av allt grus i sängen..ja, jag är sannerligen lyckligt lottad!

jag hoppas att bägge lever tills dom är typ 30..:-)

 

Eftersom jag älskar mina hundar har jag så svårt för folk som hatar hundar, som den gruppen "ungar" som gick förbi mig idag..om det var just mina hundar flickan med slöja menade det vet jag inte, men nog hördes det vida omkring hur mycket hon hatade hundar och jag höll väl på att säga nåt dumt jag med, men jag är bättre uppfostrad sanna mina ord!

Man kan tycka olika,jag tycker också saker men vissa saker håller jag för mig själv..  

Att man inte gillar hundar det är väl ok om man håller truten om det, för jag får samma känsla i kroppen som om nån hade sagt nåt fult om min son eller mitt barnbarn..hundarna är också min familj..

 

Ullared igår och vi tyckte att vi planerat allt så bra..en dag mitt i veckan,innan lön och allt

Men denna Ullareds tur var nog den värsta hittills om man tänker på folkmängden, så jäkla mycket folk!

Liam skötte sig med bravur så även sonen;-))

   

Listan tappade jag bort och miniräknaren på telefonen funkade inte, nästan som vanligt då med andra ord..det enda jag kom ihåg från min lista var RYGGSÄCK och det lyckades jag få ner i vagnen..sen snöade jag in på rengöringsmedel..(väldigt otippat) så summa summarum var nog att det mesta på listan kom i vagnen, det såg jag när jag hittade listan igen ihop knycklad längst ner i kundvagnen..  

Fast leksaker bommade jag på, till Liam då alltså..en säger EN julklapp inköpt och det var ju sämst hittills..kläder till Liam blev det också och till djuren förstås..till mig själv: godis och rengöringsmedel ;-))

 

När vi kom ut från Ullared stod det poliser där utanför, tungt beväpnade..då kände det rätt skönt att kunna komma hem och packa upp dessa rengöringsmedel..  

Väninnan höll hundarna sällskap och det tackar jag för

 

Svinkallt idag på eftermiddagen, vi var lite sena idag till vår runda i käglinge eftersom Vince skulle klippa klor hos bästa veterinären

Passade på att väga Walter också och fick en smärre chock 32,4 kg..ja, han kommer absolut att gå om Vince i både höjd o annat..  

Ska testa nytt foder till Vince och två gånger har han fått det och jadå det slinker ner, han gillar det, det gjorde W också som gjorde en djupdykning ner i den säcken fortare än jag andades..  


Snö är utlovad till Skåne men vi här längst ner har väl ingen sån tur..  


För övrigt håller jag tummarna för Simon i idol en duktig kille.. Martin vill jag också ha i final och Amanda såklart

 

Tjingeling!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards