Direktlänk till inlägg 17 juni 2013

17 JUNI..

Av Catja Lindeblad - 17 juni 2013 09:32

Om Vince nån gång skulle försvinna, komma på avvägar, så skulle jag bli fullständigt ifrån mig..  

Så i morse när två lösspringande hundar rusade kors o tvärs över vägen kunde jag känna ångesten..vi var tre inblandade i detta uppdrag att försöka fånga in dessa rymlingar en bulldogg och en ung schäfer..bulldoggen var lätt som en plätt..hon ville gärna vara nära både mig o Vince..schäfern var det värre med,men till sist lyckades jag, kvinnan över gatan bistod med två koppel och ställde sig för att ringa..då kom hon..ägaren, en ung tös..inte särskilt upprörd,inget tack..bara: det är mina hundar..Ok alltså..det måste vara åldern, för om det hade varit JAG som blivit av med Vince hade jag kommit viftandes och slängt mig om halsen på räddarna överlycklig över vår återförening..(Vince och min;-)

Men vi är olika..glad är jag iallafall att alla dom som brukar köra rally just på den gatan låg i djup sömn..;-) och att allt gick bra för dom bägge jyckarna..  


Många har semester nu det visar om inget annat i vädret häromdagen trodde jag banne mig att jag sovit en liten törnrosa sömn och vaknat upp i november..

Vi hoppas sannerligen att det blir bättre,fast såhär brukar det nog vara när det närmar sig midsommar..förra året var jag i käglinge o dansade "små grodorna" i hällande regn..vi får se vad det blir i år..  


Mina två nätter arbetade och på väg hem från jobb träffade jag på en av Husies "glada hundgäng" som berättade att en hund dött p.g.a att den ätit råttgift som varit utlagt på cykelstigen bakom travbanan precis efter bron..ett STORT OBS där om det finns nån tokig hundhatare även här nere i Malmö som gör sådana saker..alldeles förfärligt hemskt..


En annan dam ur detta gäng efterlyste en amstaff/pitbull som bitit hennes lagotto så illa och sen hade både  ägaren och hunden försvunnit..jäkligt illa att inte ta sitt ansvar..och den stackaren som blev biten, en äldre hund kunde knappt gå..det hade tagit illa på hans ben..jävla skit inte undra på att man har katastrof tänk..måste börja beväpna mig..  


För övrigt har Vince fått lukta på sin nya granne..efter den första chocken över att det inte var samma vanliga Hubba så har dom nu lite försiktigt börjat bekanta sig..de verkar vara av samma skrot o korn..;-)      


Katterna fick vara ute några svängar när det var fint väder..sen ville dom absolut UT igen o igen o igen..även om dom INTE tycker om blåst o regn o ville lika snabbt IN igen o igen o igen..;-))  


Nu blir det till att vika tvätt..lyckade komma upp i morse trots säng gående inte inföll förrän vid 02:00..

Tjingeling!!







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards