Alla inlägg den 17 mars 2014

Av Catja Lindeblad - 17 mars 2014 10:15

Nä, nån måndagsblues är det inte idag..inte för min del,det är den bästa måndagen.. en ledig måndag!!  


Det var lite "surt sa räven" att från strålande himmel med temperaturer långt över det normala plötsligt vända och slå om precis lagom tills jag gick av och bjuda på höststormar regn o rusk..  

Fast sen vände det ju och ja rätt hyfsat väder blev det ändå och det är tur att jag har alla dessa hund jackor för den jackan jag hade på söndags morgon är inte torr ännu..fast det hade ju varit rätt bra om jag hängt upp den ordentligt förstås!  


Son och svärdotter kom också där på lördagen och återigen blev det panik städ så att jag lagom till 14:00 kunde slänga mig ut till T's bil och i rivstart köra till käglinge där delar av glada hundgänget mötte upp..  

Denna gång var det Dizel som plötsligt helt obekymrat befann sig där på andra sidan stängslet..;-) till att börja med förstås..       5 minuter senare såg vi ALLA hundar lämna får hagen..ja, inte Vince förstås..;-)) Grinden var vidöppen så det var ju inte så att dom gjorde utbrotts försök som vissa kan göra ibland.. ingen nämnd och ingen glömd..;-))      


Rivstart hem igen och fikaköp och snick snack med son och svärdotter..och helt klart ville Liam vara med för han svängde runt där i svärdotterns mage som jag även denna gång glömde att fota..magen har växt kan jag säga..;-)  


Söndagen blev en blöt början och eftersom jag sen i absolut ursinne började städa nattduksbord som för övrigt tog 2 timmar och 30 minuter så var backen det enda vi orkade med på eftermiddagen        


Att städa kan verkligen ta musten ur mig och är nåt av det tråkigaste jag vet om man bortser från att diska förstås eller tvätta för att inte tala om stryka.. DET är nog på första plats..  


Väninnan lyser alltid upp när jag pratar städ eller när jag säger att "här ser för jäkligt ut" då liksom kavlar hon upp ärmarna på tröjan och säger längtansfull "jag kan hjälpa dig"

Faktum är har hon faktiskt gjort det vid nåt tillfälle..väldigt bra dessutom måste jag säga..;-)  


I morgon ska jag gå på bio och faktum är att DET har jag inte varit på en jäkla massa år så det ska bli kul..;-)  


Tjingeling!!







Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards