Direktlänk till inlägg 3 oktober 2012

En bra början..(?)

Av Catja Lindeblad - 3 oktober 2012 22:14

Oktober here we come..  

Startade upp med tur till får hagen i Toarp..inte ett får i sikte och då är det väl fritt fram..lite osäker var jag ändå och hade Vince i koppel..gud förbjude med får jakt..  


Häst jakt blev det dag två när jag efter en härlig tur till Arrie beslöt att sammanstråla med glada hundgänget på vägen hem..

Fick både träffa Kasper   som jag inte sett på evig tid och goa Coco tösen som jag inte heller sett på ett tag..löp-tider..;-)              


Vi står och tjattrar på vanligt vis och vem som gav upp första hojtandet vet inte jag, vet bara att jag var flera sekunder efter för att kunna stoppa en begynnande katastrof..för där uppe på kullen kom en häst och ALLA hundar hade noterat detta långt före oss och som en given signal var dom redan halvvägs när vi gav hals..jäkla skit säger jag bara..höll på att få ett psykbryt när hästen stegrade sig..tack o lov var ryttaren redan av och hundarna vände innan..men sur var jag på Vince..ja, faktiskt skitförbannad!

Han som faktiskt skiter i hästar och till och med varit och badat med hästar nära inpå..han var inte i täten det var han inte..men han var iväg och det räcker ju..    

Sen fick ryttaren sig en känga också..fast bara så där i smyg..det är INTE en ridstig..backen!


Efter denna dramatik kom nästa elände..Sessan blev akut dålig..gnällde/småskrek och mådde uppenbart dåligt..kräktes och sprang runt..så det blev ett hastigt uppbrott och veterinär nästa..

Tack o lov så mår hon bättre idag och var det var det vet man inte..


Denna dagen har ägnats åt intervju med min stadsdels tidning..Vince har agerat foto objekt och det är han ju inte ovan vid..;-))

Som en person sa till mig: han måste vara den mest fotograferade Settern någonsin..;-) Nja..fast det ligger nog nåt i det..;-)  

Förhoppningsvis gick det bra..har ingen aning om vad jag pladdrade på om..

Hemma kom jag lagom till en backen träff igen och jag träffade Baloo och hans husse och vi går förbi en låda..jag tänker att det är nåt skit ungarna har lagt där..

När vi sen allesammans går slingan så rör det sig i lådan och det är två stackars kaniner som nån tröttnat på o kastat bort..jävla människor att göra nåt sånt..det finns andra alternativ..

Det är andra gången vi stöter på bortkastad kanin..denna gång löste Baloos husse det snabbt och smidigt..denna handlingens man..;-) och kaninerna blev räddade..      

Förra gången fick Sessan matte agera fosterhem tills den kaninen blev hämtad..


Man kan sannerligen undra vad folk tänker med och jag blir så arg..tror dom verkligen att kaninen ska klara sig eller skiter dom i vilket..?!??          


Nu ska jag försöka hoppa i säng..tröttare än trött..i går somnade jag mitt i ett tv program som jag VERKLIGEN ville se..denna förkylning har verkligen tagit knäcken på mig..

Tjingeling!!

 
 
Ingen bild

Tina

4 oktober 2012 07:18

Tycker det är lite dåligt med kommentarer...även från min sida...så här kommer en :-) jag är glad över att du har den här bloggen med alla dessa fina bilder och dina härliga kommentarer...det går inte en dag utan att jag är härinne o ser vad som hänt...men jag vill ändå inte att du ska känna ett tvång...jag uppskattar verkligen att du tar dig tiden att skriva o lägga in alla dessa underbara bilder. Jaha så ni var i Toarp och såg inte till några får, då kanske vi snart kan gå dit tillsammans och ha en liten trevlig "picknick" !!! Hoppas du snart blir lite piggare :-) kram på er båda

Catja Lindeblad

4 oktober 2012 10:39

Åh Tack ska du ha Tina!!
Det är ok..ibland går det några dagar mellan..men jag tycker själv det är kul att skriva..och vi har ju så fina hundar..;-)
Tänkte precis på det i Toarp..picknick..PERFEKT!
Ha det gott, vi ses! Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards