Alla inlägg den 24 september 2012

Av Catja Lindeblad - 24 september 2012 14:24

Nu har jag fått det till mig igen..att har man börjat skriva blogg, så får man se till att uppdatera..;-))  

Inte slöa till och hoppa över x antal dagar..ibland kan jag ju tycka att det inte finns så mycket att skriva om, och som min son ibland kan säga: "men det är ju samma HELA tiden..hundar,hundar, HUNDAR"...

Men nu har jag ju några där ute i cyberrymden som tycker att DET är PRECIS det de vill läsa om och kolla in bilder på..och det ÄR ju faktiskt Vincents blogg..;-))  


Tycker att just nu får jag bli ursäktad för vi har jobbat Vince och jag..;-)

 Det var nära att det inte blev nåt jobbat alls faktiskt..för den dagen jag gick på, trampade jag rakt ner i ett kaninhål och stöp som en fura..jag skyller allt på mina glasögon och lite grann på Vince..för det är förmodligen han eller hans gräv kompisar som gjort dessa hål större och fall vänliga..

Foten gjorde förfärligt ont men det var knappast läge att ringa till jobb klockan 19:00 och säga att man TYVÄRR inte kan komma 20:45..nä, det var bara att linda foten hårt och slänga i sig Alvedon och gilla läget..


Precis när jag trampat ner i det där kaninhålet fick jag för mig den där filmen med Johnny Depp.."Alice i underlandet"..nu fick ju jag vare sig träffa på JD inte heller nån lustig kanin i hatt..

Ibland kan man fundera över hur min hjärna fungerar egentligen..;-))


Eftersom jag gick av i går blev det en backen tur på morgonen för att träffa "glada hundgänget"..          

Alltid trevligt förutom att alla hundar var mer eller mindre tossiga..

De flesta av oss kopplade hundarna inne på slingan vis av erfarenhet av alla hundlösa morgonpigga som struttar omkring däruppe..förutom Baloo och Aja som var lydigast..;-)

Aja's matte hann väl inte mycket mer än konstatera detta faktum förrän Aja var pyts väck..  

Man kan inte tro att Aja är så snabb..men det är hon, ena sekunden här, nästa borta..

Vince låter när han sticker..han låter som en leksakshund som man klämmer på magen..;-) ibland är det han som drar igång de andra och då börjar han direkt eller så följer han efter de andra, oavsett vilket så VET man när han ger sig av..

Aja hon är en smygare..;-)


Aja kom tillbaka efter ett tag, men det tog en stund det gjorde det..;-)

Så när vi kom hem igen kände jag mig lite hes efter allt hojtande..eller så var det min begynnande förkylning..


Idag blev det sedvanlig fm tur där uppe och Busan kom hon också..   Busan vet inte vad som väntar henne..men som för oss alla så har Busan tösen blivit rund om magen..;-) så nu väntar hårda tider..  

Fast idag blev några gottebitar..himla tur att Vince är den slanke typen..hade ALDRIG kunnat motstå dessa hungriga ögon..;-)  

   

Som vanligt ville jag ha hundarna samlade för gruppfoto..och det var inte lätt alltså..  

Min dröm är att ALLA hundar från "glada hundgänget" ska sitta fint och glo på mig i grupp... vid något tillfälle fick jag ihop 7 hundar och det blev så bra..   men då saknade vi nästan lika många till..

Men som jag säger SKAM DEN SOM GER SIG..;-)


Nu ska jag dricka "nåt" varmt..känner att min hals börjar kännas skum och jag är inte på topp..och det är sannerligen inte konstigt..hela helgen har jag blivit nyst på..

Tjingeling!






Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards