Direktlänk till inlägg 11 mars 2014

11 Mars..

Av Catja Lindeblad - 11 mars 2014 19:17

Solen fortsätter att stråla från blå himmel och det är jag tacksam för..det var lite surt att jobba i helgen och sen att sova och veta att ute är det toppen väder..ett litet minus med att jobba natt..  


Men både igår och idag har jag fått njuta av ett härligt väder och jag måste lyst som ett trafikljus för alla påpekade att jag var röd i nyllet på backen idag..;-) 30 minuters fika i trädgården med näsan mot skyn..sen var jag förstås i käglinge i förmiddags;-)    


Lilla Tara var också på backen denna lilla, lilla varelse..liten men naggande god!  

Rätt tuff tycker jag hon är.. inte särskilt rädd för dom andra stora hundarna..då tänker jag på Vince när han var liten..en riktig mes var han..men det är ju inte undra på med sån matte..;-)  


Träffade på Bonzo(?) i käglinge idag igen en riktig trevlig kille är han och förra gången var Vince riktigt i brottar tagen med honom, idag var det lite segt..för varmt?  


I kväll var jag för första gången(?) med och löpte gatlopp till en olycka..Glada hundgänget tog täten..;-)  

Smällen hördes långa vägar utom till mig och jag som brukar säga att jag hör skitbra..det gjorde jag inte.. alla andra hörde och vips sprang vi alla upp på kullen för att kolla och det var på min gata..och kanske var det den idioten som körde som en idiot och höll på att sladda in mot busskuren när jag var på väg ut..färgen var detsamma men inte tyckte jag att det var en kombi men när det gäller synen kan man ju inte lita ett enda dugg på mig!      


Tur var att ingen annan blev drabbad och jag kan inte hjälpa det, men jag hoppas föraren fick sig en rejäl näsbränna..lite ont hoppas jag allt att han fick..köra utan körkort som han gjorde och alldeles för fort..  

En annan gång kanske någon annan kommer i vägen för dessa huliganer och det går illa..hemskt!!  

För det är ofta som det körs alldeles för fort på min gata och varenda gång tänker jag att nu går det åt skogen..jäkligt obehagligt är det..

Fast dom som sitter i bilarna verkar inte bry sig det minsta..  


För övrigt har jag inte gjort ett skit..trött är bara förnamnet,fast jag gick av igår så det är väl förlåtet och imorgon är det dags igen och jag bara längtar till långledigheten..komsi komsi fort som attan och snälla låt solen stråla länge,länge..  


Tjingeling!






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards