Direktlänk till inlägg 24 mars 2014

Själens medicin..

Av Catja Lindeblad - 24 mars 2014 10:58

Det märktes sannerligen att det var ett bra tag sen jag var uppe i stan..väninnan och jag stämde möte vid hennes jobb och eftersom jag tar allt bokstavligen så var det just UTANFÖR jobb jag satt och väntade i god tid dessutom..och vänta fick jag göra..

Ville inte stressa så jag ringde inte och hörde efter om hon fått ändan ur vagnen utan tålmodigt väntade jag..därför var det en himla tur att väninnan efter tre förbifarande bussar ringde och frågade var fasiken jag blev av!

För hon stod vid busshållplatsen..  

Trots en missad halvtimme hann vi med varsitt glas vin i hyfsad rask takt och reklamen före filmen..;-)

Förr tyckte man att reklamen var så rolig man såg alltid till att man var i god tid så ingenting blev missat..NU är det nåt man helst missar..      


Filmen var bra..trots att en del av skratten fastnade i halsen..Meryl Streep spelade en tablett knaprande cancersjuk kvinna och gjorde det fantastiskt bra och Julia Roberts som en av döttrarna likaså..filmen ja, den hette "En familj-August Osage County"..  


Två nätter jobbade efter det och det var två nätter jag helst hade sluppit av olika skäl..

Så jag var tacksam över att jag tagit semester den tredje för meningen var hundutställningen men så blev det inte, istället tillbringade jag den med det jag trivs bäst med kameran, Vince och glada hundgänget..  

Vi har ett nytt projekt där uppe på backen att få alla hundar sittandes i led efter Vince som ligger framför vatten skålen..    

Vince är ju den som tar rätt stor plats när det gäller det här med att dricka vatten, han lägger sig och blockerar fullständigt och dricker upp ALLT skulle det till äventyrs vara nåt kvar är det slemmigt och äckligt..;-)   Vi har tagit upp fler vatten skålar och mer vatten men trots det lyckas han ändå ta över..

Så då skulle vi göra nåt kul av det och ett annorlunda grupp foto..tanken är ju att ALLA hundar ska vara på plats och det kan vara svårt nog det..  

Men vi ska LYCKAS.. vi KÄMPAR och i går kämpade jag så till den milda grad att jag stöp som en strandad val förmodligen i ett hål som Vince grävt.. delar av vår backe är underminerat..;-)    


På eftermiddagen var det dags för käglinge igen först fårhagarna och sen träning på lekparken med fika på det! HÄRLIGT!!            


Idag ser det ut som solen ska vara framme ett tag men idag undviker vi leran och fin promenerar istället..;-) tänkte att det kunde vara kul att se Vince ren och fin en dag i alla fall!  


Tjingeling!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards