Direktlänk till inlägg 12 juli 2014

Sommar..

Av Catja Lindeblad - 12 juli 2014 21:27

I kväll faller det ett stilla sommarregn och jag är minsann inte ledsen över det, för det kändes så skönt att gå omkring i det där blöta..  

Det har varit rejält varma dagar och varken jag eller hunden har varit superaktiva precis..det har vi inte orkat!

Åskan har varit och hälsat på nån dag och då satt vi "hör och häpna" UTE..

Lite rädd blev jag nog och Vince  öron fladdrade till men vi satt kvar till det hade mullrat ett par gånger sen tyckte jag nog att det räckte med träning..;-))  

Kan visst hålla med om att det är mäktigt och tjusigt och allt det där..men vi trivs nog bäst inomhus i det läget..;-)


Naturligtvis har mitt Liam abstinens blivit stillat ett antal gånger och den pågen ändrar utseende för varje gång jag ser honom..detta vackra barn!  


Igår var det dags igen och till min STORA besvikelse SOV han mesta delen av tiden!

Va!! Sova när man är hos farmor!! DET går väl inte!?!


Det var naturligtvis till föräldrarnas stora lycka då vi kunde sitta ner och äta tillsammans och fika och äta igen och Liam han sov o sov och sov..;-)  

Naturligtvis var jag inne och brände av en kamera blixt i huvudet på honom..sådär lite i smyg men det hjälpte inte ett dugg..;-) jag fick helt enkelt vara nöjd med den stunden precis när dom kom för då åt han gånger flera och jag fick hålla honom efteråt så han fick kräka lite på mig..;-))

 

Sen blev det en liten gos runda innan dom skulle gå, fast han sov då med..men det fick helt enkelt bära eller brista..;-)  


Att vara farmor är stor skillnad mot att vara mamma..(fast mamma är jag ju fortfarande;)

När sonen var liten var man alltid förbi av sömnbrist och man hade så mycket som skulle funka hela tiden..som farmor plockar man godbitarna och det är väl så det ska vara..det är därför det kallas livets efterrätt..;-)  


Häromdagen var vi en tur till ribban för att lyssna på Zindy och Gizmos matte o husse  
 

En härlig kväll väl värd att upprepas..speciellt när jag blev uppkallad på scen och fick en farmor visa spelad för mig!  


Inga arga hundar träffade vi på heller när vi först gick på hundfältet..mitt enda bekymmer den kvällen var (förutom det faktum att jag sörplade i mig en hel flaska rose';) att Vince drack saltvatten..          


Gräset uppe på backen växer och frodas så mycket att jag inte varit där på ett tag..vi har gått till käglinge istället..Vince fick massor med frö i ögonen och eftersom han har mindre tår vätska än andra så hade han bry att bli av med skiten..  


Så länge som jag har gått där uppe på backen har det blivit klippt, bäst var det i början.. sen blev det en gång efter midsommar och ibland klipptes det bara "gångar" runt om ängen..men så illa som det är nu har det aldrig varit och vid kontakt säger dom att det minsann inte är kommunens mark och det är ju märkligt med tanke på att när vi klagade för nåt år sen så var det folk som kom ut och klippte,från kommunen..kan det blivit ändrat i år tro??  

Hemskt är det nu i alla fall och det är skit tråkigt!! Vår fina backe..

Synd att jag inte har min morfars lie..hur svårt kan det va?? Så många timmar som jag satt o tittade på honom när han slog gräs..jag är ju expert!  


För övrigt sitter jag rätt upp o ner och svettas och jag önskar att det kom lite åska och rensade upp lite..fast det har inte precis hjälp dom andra gångerna det åskat..lika varmt för det..  


Tjingeling!






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards