Direktlänk till inlägg 22 juli 2014

Ljuva sommartid..

Av Catja Lindeblad - 22 juli 2014 23:44

Man kan väl säga att denna semestern snart sjunger på sista versen..och jag planerar för nästa..;-) för planera måste man i synnerhet när det gäller semester och eftersom jag är en stor fan av hösten så får det väl bli nån gång där september/oktober..

Det här med att leva i nuet är inte helt lätt..jag når inte hela vägen fram..;-))    


Värmen kom ju med besked och är det nåt jag har svårt för så är det just värme..hade man kunnat svettas bort fett så hade jag varit den magraste människa som skådats..nu är det ju inte så och nån fördel finns inte att se när det rinner i strilar längst ansikte och rygg..jäkligt fräscht alltså..  


Fast trots det är det ju ändå just en sån sommar man vill ha..speciellt kvällarna är underbara och jag har i princip gått i shorts och gamla urtvättade klänningar dygnet runt..;-)  


Det enda bekymmer jag har i detta nu är: VAD TUSEN ÄR DET FÖR TRÄD som står längst hela min gata?? De luktar gudomligt och har ljusgula blommor..tänkte först nåt mimosa träd för doften påminner om just mimosa..men det stämmer inte när jag googlar det..bladen stämmer inte..

I vilket fall som helst är det en fröjd att gå längs med gatan en tidig morgon och sen kväll..MAGISKT!  


Ett till bekymmer hade jag i morse när jag vaknade av ett visst ljud..ett ljud som kom från magsjuk hund..:-( 05:20 närmare bestämt och så fort har jag ALDRIG kommit ur en säng!

Fast det var inte mycket att göra bara vänta ut stackars Vince som helt enkelt fick skita färdigt först..fanns inte en chans i världen att få ut honom ur sovrummet.. han var fastfrusen i hukande ställning medans allt rann ur honom..  


Kanske var det grod jakten i en av sjöarna i Arrie..inte "fin" sjön där även tvåbenta badar utan den andra med näckrosor och där grodorna bor..det luktade inget vidare när han kom upp därifrån..    

Vi var förvisso även och badade i "fin" sjön också, dvs även jag..   det var absolut härligt även om Vince såg skräckslagen ut när han såg mig guppa uti böljan den blå..

Han hade ett visst uttryck i ögonen även när jag stod upp.. och javisst min outfit var ju inte den hippaste, det kan jag hålla med om..och ett visst antal kilo har nog tillkommit sen sist Vince och jag simmade ihop..men hallå alltså, säger man inte att hunden älskar dig hur du än ser ut???

Vince såg jäkligt tveksam ut!

Eller var det redan då han började känna av det skumma vattnet,var det rent av några ilskna grodor där i magen!?  


Denna dag har mitt gullebarnbarn varit här och det var grill time igen.. vilket kändes sådär (för Vince) eftersom Vince bara fick dricka, och att få A-fil istället för en smakbit av köttet det var ju rätt trist för Vince..hans ögon blev större och större i takt med att maten försvann..;-) Stackars min Vince..  


Liam växer o frodas och det kan man ju fatta..han äter konstant..;-)) dock inte grillat..(än)    


För övrigt har vi varit på fest och ätit bl.a den godaste rabarber kakan..mums säger jag bara!!  


Nu är det dags för denna kvinna att hoppa i säng och jag håller tummar och tår att vi slipper några överraskningar i natt!  


Tjingeling!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards