Alla inlägg den 1 september 2014

Av Catja Lindeblad - 1 september 2014 11:28

Första dagen på min favorit månad..SEPTEMBER..

Kan innerligt hoppas att regnet har gjort sitt, för igår kom det mer än rejält och det var katastrof bilder från Malmö..

Själv väcktes jag av regnet och nåt annat konstigt ljud som senare skulle visa vara åskan redan vid 06 nånting..

Nån Käglinge runda blev det inte utan en sprinter runda runt kvarteret med blixt och dunder över våra huvuden..Vince var hyfsat cool..vilket var rätt förvånande, för jag var det inte!!

 

Sen regnade och regnade det och bilder från översvämmade bussar och dränkta bilar och nästan dränkta människor passerade..här i Oxie var det också en jäkla massa vatten men Malmö fick nog värst..vatten är livsfarligt!      


Därför sa jag nästan nej till son och svärdotter när dom skulle komma till mig fastän jag inte har kramat om Liam på ett tag men jag menar tänk o fastna i nån vattenansamling bara för en liten fika..dessutom var ju vägar avstängda både här och där..men min son är en optimist, dom lyckades snirkla in sig på småvägar och dom kom fram helskinnande..  

Liam har växt och blivit en stadig pojke och några skratt mot en farmor blev det allt, men nästan  varje gång jag tog kort på det blev dom suddiga:-(  

Däremot alla missnöjes foto blev klara som glas..och temperament har han ju den gode Liam precis som sin far;-))

Vacker som en dag är han i vilket fall som helst..  


Fyrbenta bebisar har jag också haft nöjet att klämma på..hundgänget har utökats med en till liten lurvtuss..namnet satt långt inne men det blev Maxi långt om länge..jag tyckte ju han kunde heta Russin för det är han, söt som ett russin..;-)        


Vincent gör fästing minen för honom också..så det är bara att konstatera att Vince är inte så himla förtjust i småglin..alla är fästingar enligt Vincent;-)    


 

Idag är det uppehålls väder och lite solglimtar och inte alls så genom mulet som SMHI visade på appen i telefon men jag är inte förvånad alls..  

Såg till min glädje igår att hänglåset på grinden ute på golfbanan är borttaget så nu är det fritt fram igen att ta genvägen till Törringe som vi gick igår i strilande regn en härlig tur trots allt  

En jäkla massa fasaner så Vince var i sitt esse..  

Är så tacksam över att få bo såhär..nära naturen och en och annan sjö..;-)    


Tjingeling!  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards