Alla inlägg den 14 september 2014

Av Catja Lindeblad - 14 september 2014 10:07

Det var nog den mest sömnlösaste natt (förutom när jag jobbar;-)

Den där natten när vi sov på varsitt håll Vince och jag..

Tack o lov blev det bara den natten för dagen efter fick han komma hem!  


Tacksam över att jag faktiskt har honom kvar i livet och kunde få höra det det där klickande av klorna som påminner mig om att jag måste klippa dom..tacksam över att jag kan få tillfälle att göra just det

Så jäkla tacksam över att det inte gick värre..


För misstanken om förgiftning står kvar


Det bästa hade ju varit att veterinären kunde säga exakt så här är det..men antingen kunde det vara bukspottkörtel inflammation eller gallblåseinflammation..

Men Vince hade inte så typiska symtom för vardera diagnos..

Men han HAR förhöjda levervärden,förtjockning av gallvägen och levervävnad..

Den veterinären jag pratade med vid utskrivning trodde mer på nåt han ätit..men vi har varit på jobb två nätter och där VET jag att han inte ätit nåt skumt..han har varit kopplad under dessa två dagar,vi har promenerat..i måndags var vi i Arrie och badade då var han lös men kopplad när vi gick rundan..  


SÅ..han var lös i mellan hagen i käglinge och där kräktes han och faller ner..det får i alla fall mig att tänka att det var nåt just där och just då..  


Veterinären pratade om nån giftig svamp..det är bara det att jag kan inte tänka mig att Vincent står och smaskar i sig en svamp..han som ibland kan rata korv för det inte är rätt märke typ..;-)

Kanske räcker det med att slicka på en svamp..ja, inte vet jag..det är jobbigt att inte veta..har han nån sjukdom eller är det nån jävla människa som lagt ut nåt skit??  


Återbesök i morgon och då ska det tas nya blodprover och om levervärdet fortfarande är högt eller har stigit, då ska det tas prov för någon ovanlig bakterie som tydligen sätter sig på levern och som man kan få av att dricka vatten ur sjöar..och DET gjorde han ju sannerligen i måndags när vi var och badade i Arrie sjön..  Så kanske är det nåt sånt..det skulle på nåt sätt kännas bättre om det var nåt annat än förgiftning..därför tanken att det finns nån människa där som hatar hundar så mycket, är jobbigt att tänka på..OM det nu är gjort av mänsklig hand..men om det är nån svamp då finns den väl kvar o vilken jäkla svamp är det då..?!?  Han får just nu tre olika mediciner två för levern och så Losec för magen..  


Får väl försöka lägga det här åt sidan och tänka positivt att han faktiskt är här bredvid mig och mår hyfsat bra..

Men mellanhagen i käglinge får vänta ett tag oavsett..  


Igår var vi och träffade nyaste tillskottet Gabriel..en stor och fin kille och lik sin pappa tyckte jag..;-)   

När man ser på dom bägge små pågarna så inser man vidden av i vilken rasande takt utvecklingen går..Liam är tre månader och Gabriel en månad..      

En trevlig kväll med god mat och gos med våra bebisar..;-)

Vince gjorde "fästing minen" till Gabbe också..ja, klart nån rättvisa får det ju vara!    


Valet idag och jag vet vad jag INTE ska rösta på åtminstone och det är ju alltid nåt..men vad tusan ska jag rösta på då?!? Alla är lika knasiga..får väl gå på dem som är det minst enligt mitt sätt att se på saken..  


Tjingeling!







Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards