Alla inlägg den 27 augusti 2015

Av Catja Lindeblad - 27 augusti 2015 09:11

Glas-hiss x 2 avklarad och det gick hur fint som helst..;-)   Var lite skraj att Sev's handklapp precis när vi gått in i hissen förra gången hade gjort honom lite rädd..att hon klappade i händerna just precis då var i ett förstärkt skrattanfall så att säga.. över mig..;-)  

Men W travade in som om det var nåt han gjorde vareviga dag..Vince tycker inte lika mycket om glashissar,egentligen tycker han inte om nån hiss överhuvudtaget, men eftersom han är en kille som gör som jag säger (nästan) så går han in..  

Eftersom han är lite tvekande till i synnerhet glashissar så fick han vara hemma medans vi åkte tåg till Liam..trist läge tyckte jag med å andra sidan behöver W och jag lite egen tid..nu fick W förstås dela den tiden med Liam;-)

Mitt fina barnbarn som blir vackrare och vackrare ju mer tiden går..hur ska det sluta tänker jag;-))

 

Innan jag köpte W tänkte jag mycket på det här med att ha TVÅ hundar, många sa "två hundar,samma som en" de menade ut ska du ju ändå osv..att det skulle bli dyrare det fattade till och med jag

Men det är ju så här att TVÅ hundar ÄR två hundar..   du tar större plats på bussar,det är lite mer omständigt att ordna passning om du behöver, EN hund kan du ju alltid klämma in nånstans, TVÅ måste du PLANERA..

Känslan när du upptäcker att den "gamle" inte fått så mycket tid och uppmärksamhet som den vill/behöver..  

Tankarna när du faktiskt MÅSTE gå ut med bara valpen och den "gamle" står kvar och glor..för man måste faktiskt gå ut med dom en och en också, för att träna den lille att det inte är den "gamle" som är ledaren i familjen..fast det har ju W fattat rätt snabbt vem som är det..det är ju Melvin (katten) under honom lyder vi alla;-)

 

Ångrar inte en sekund att jag köpte W men det är mycket mer än vad jag föreställde mig och jag hade ändå tänkt på detta lääänge..fast å andra sidan är jag en person som har svårt att koppla ihop hjärtat med hjärnan..det säger min chef också..;-))

 

Sen var/är Vincent en mycket lätt hund och han gör för det mesta precis som jag säger  

Förra sommaren på utkiks stället i Arrie skulle jag ta en bild och lägger handen på bordet och säger HOPP istället för UPP bakom är det ett "stup" och vattnet..jag fick tag i baken och benen i sista stund och kunde dra honom tillbaka..   det gäller minsann att säga rätt saker när man öppnar truten..Vince hade nog klarat hoppet, det är en slänt ner mot vattnet och han hade fått springa upp igen..men jag blev ändå lite skakis, har läst om en kille som sa samma sak till sin hund och den hunden hoppade också rätt ut ,han hade inte samma tur för där var verkligen ett riktigt stup och stenigt ..

   

Vince har förvisso gått tillbaka lite,ibland i samma nivå som W och det glädjer mig faktiskt, härligt att se Vince busa till det och ställa till med rackartyg..Brothers in crime så att säga..;-)

 

Kaninpesten är tillbaka igen och nu gäller det att se upp..Vince fångade en förra gången det var på G och även om de säger att det inte smittar hundar så känns det inte särskilt kul och i synnerhet inte för kaninen..måste vara en enorm dödsångest att inte kunna se ett skit och inte kunna fly och plötsligt sitter du i gapet på nån..Stackars kaniner, plågsam sjukdom..

 

För övrigt undrar jag vad som händer här i Oxie skadegörelse,inbrottsförsök i hus och inbrott i alla garagen på fajansvägen och allt annat som jag inte hört..det är alltid mina grannar som ger mig informationen, själv varken hör eller ser jag nåt..fast Oxiebadet och buss kuren det SÅG jag ju efteråt..jag är bara halvblind..;-)  


Sen måste vi absolut lära Liam att pussas med stängd mun! Så för allmän information: Det var aldrig nån fara för Walters nos.. Liam pussas så här;-))    

Tjingeling!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards