Alla inlägg den 6 juli 2012

Av Catja Lindeblad - 6 juli 2012 11:02

Det var sannerligen en härlig dag i går då vi gjorde både Ystad och Simrishamn osäkra..  

Mulen början, men vi var ju glada bara det var uppehålls väder..och det är det bästa vädret att göra utflykt i om man har hundar med sig..

Vis av erfarenhet packade jag ner regnkläder, det gjorde väninnan också..och därför blev det klarblå himmel, strålande sol och jäkligt varmt..åtminstone i Simrishamn där vi tillbringade x antal timmar..      

Där åt vi den godaste sillmackan ever..;-)   och godaste mjukglassen..Vince ratade fortfarande detta..så egentligen borde jag i rättvisans namn köpt en pinnglas till honom..för Coco är inte nödbedd..inte för nån form av föda..;-)  

När Vince äntligen beslöt sig för att nedlåta sig till en liten bit på "sistan" så var Coco där och tog för sig utan minsta skam i kroppen..;-)


Tågresan dit var en dröm för vilken hundägare som helst..de skötte sig exemplariskt..även när "vild" unge sprang fram o tillbaka i gången och varje gång han nådde hundarna passade han på och klappa,krama..mest var det på Vince för han låg närmast..

Nu kan jag ju tycka att man borde hålla lite bättre koll på sitt barn..man kan ju faktiskt inte ta för givet att ALLA hundar som åker tåg är snälla..bäst är att fråga först..men hans mamma såg jag inte röken av förrän det var dags att gå av..

Nu gick allt bra och Vince var ett under av tålamod..

På väg av tågen var det en dam som sa: "fantastiskt så lugna och fina hundar ni har"..sånt där får ju en att stå ut med vad som helst..(nästan;-)


Efter ett antal timmar i hetta..   åkte vi till Ystad..och där gjorde Vince det enda rätta..han hoppade i fontänen..visserligen var jag helt oförberedd och hade jag varit x antal kilo lättare hade jag åkt med ner..    

Sånt går ju inte helt obemärkt förbi, inte när fontänen ligger mitt på torgen..och vi hade snart ett par som kände "nån" som hade "Nisse" från Ursula


Ystad är så fantastiskt vackert med fina hus och gränder..och alla dessa blommor..rosor närmare bestämt..tänk om man kunde ha en hel trädgård med bara rosor..                  


Bäckahästen är ett favorit ställe och där hamnade vi denna gång också..  

Vädret hade då övergått till halvmulet vilket passade mig och säkert hundarna också..väninnan ville ha sol..;-) och det är klart en pilsner smakar bäst i solsken..            

         

En väldigt trevlig dag och vi gled in på Oxie station vid 19:30 tiden..trötta och jag med brännskadad nacke och lite, lite skoskav..

Tjingeling!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards