Alla inlägg den 1 juli 2013

Av Catja Lindeblad - 1 juli 2013 21:34

Redan den 1 Juli och en skarp(?) tillrättavisning över att jag inte skrivit här på ett bra tag fick mig att kasta mig ner vid tangent bordet..;-)
 


1 Juli och mammas födelsedag, om hon hade levt..men det gör hon inte.. så jag har tänt ett ljus och grattat i tanken och hoppas hon förlåter mig för att jag vaknade alldeles för sent för att åka ut till kyrkogården för lite blomstersättning..Vince fick gå före och jag tror nog hon tycker det var ok..imorgon får jag åka dit..


Midsommar har passerat och det blev full pott måste jag säga..ledig OCH vackert väder..

Det var minsann längesen det var den kombinationen..

Drog till käglinge för att titta på de"små grodorna" och med det menade jag mest små söta barn som dansade runt midsommarstången..
 

Fast Vince tittade mest efter riktiga små grodor borta vid sjön och där var MASSOR..   ibland undrar jag HUR mycket grodyngel han får i sig när han står där och slafsar..;-)  

Sessan var mest road av att svalka fötterna lite sådär lagom och eftersom vi trodde att det skulle åska fick vi bråttom hem..  

Fast inte blev det åska inte..utan en alldeles fantastisk kväll och jag tror nog inte jag gick in förrän det var becksvart ute..;-)      


Snart är det dags för ny valp att göra entré på backen och det ska bli hur spännande som helst och ja.. jag är avundsjuk..;-)

Aja kommer att ta hand om henne och visa henne alla hemliga tricks och hyss .. hur man äter upp något förbjudet på kortast möjliga tid..;-) eller hur man kan förflytta sig på 0 sekunder och vara försvunnen..   Vi ser ALLA fram emot att få träffa lilla Ninja..


MINA valp tankar fortsätter att virvla runt i min stackars skalle..ska jag eller ska jag inte..ibland tror jag att jag tänker för mycket..  

Fast vissa saker måste man tänka mycket på..det är inte bara att köpa.. och jag HAR ju faktiskt tre djur redan..och tänk om  Vince blir "bortglömd" en valp måste ha "egentid" och hur kommer min käre Vince att tycka då..   eller är jag bara "glyttig" nu??

EKONOMI.. har jag det för ett fjärde djur..kan jag då fortsätta att vara tjänstledig..? Ja, det är en del att tänka på och jag måste säga att jag är rätt fluktuerad..(ett nytt ord jag lärt, betyder växlande,skifta:)  för en tid sen var jag fullständigt övertygad om att det skulle gå..

Just nu, inte lika mycket, och då undrar jag om det är när det KAN bli verklighet..för det verkar som om det finns en han valp lös o ledig av rasen Cairn..

Ja ibland begriper jag mig inte på mig själv..;-))          


En ledig dag ska vi få njuta i hemmet lugna vrå..sen är det några arbetspass innan semestern..närmare bestämt sju..

Det är som alltid när det närmar sig semestern...man undrar hur man ska orka..          


För övrigt har Nora fått en knäpp ide', hon vill bara dricka vatten ur ett glas ståendes på bordet..och det är klart att kattstackaren ska få det..;-)


Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards