Alla inlägg den 19 juli 2013

Av Catja Lindeblad - 19 juli 2013 08:03

Äntligen får man väl ändå säga..;-)   lite segt de där sista nätterna och det var en känsla av total extas jag skuttade ut genom dörrarna i går morse..inte bara för att det är härligt att ha semester (för det är det ju) utan för att jag klarade av det..;-) för sista månaden har jag banne mig tänkt att jag håller på att bli dement..åtminstone TROR jag att jag klarade det...avvikelserna ligger kanske o väntar på mig när jag kommer tillbaka..    


Men den tiden den sorgen..jag säger det igen SEMESTER..visst är det ett ljuvligt ord!!  


Det har varit en aningen tomt uppe på backen och det är ju en nackdel med SEMESTER..folk är inte hemma..vi är en liten men tapper skara där uppe..       åka någonstans tänker jag inte göra i år..och med det menar jag något längre..men dagsutflykter blir det tillsammans med väninnan och favotösen Coco..Vince behöver inte ens nämnas..HAN är ALLTID med..;-)) och det är så jag vill ha det..folk brukar spärra upp ögonen när man inte känner för att åka utomlands eller någon annanstans där man inte kan ha hunden med..  


Nu var Vince en vecka på pensionat förra året när jag åkte tillsammans med bästa arbetskamraten och det var underbart det var det och det gick hur bra som helst med Vince..men ändå alltså..;-)  


Denna första dag bjuder på mörka moln..(såklart) för även om jag gnäller över värmen så vill jag ändå ha sol, det är ju liksom poängen med sommar och SEMESTER..idag kan jag väl stå ut..mitt hem ser ut som en bombnedslag..det gör det i och för sig alltid..och de där planerna jag alltid har INNAN semestern att städa och sortera och göra allt tipp topp lyckades inte i år heller..

Men inte ska jag hänga läpp för det..har ju SEMESTER..


Igår på backen där vi för övrigt SATT rätt länge..     (ingen ide' att bli imponerad över att vi är ute 2-3 timmar) fick vi lite mer närkontakt med Simba..denna fina schäfer som haft en jävla start på sitt liv..liggandes i sin avföring och urin, sparkad och förnedrad..7 månaders helvete..och jag säger bara att det enda rätta straffet för dessa människor vore samma behandling!!

Nu är han räddad och vi hoppas vi kommer se mycket mer av honom!      


Miljökursens andra gång gick till bokskogen och jag kämpar på med min kamera..har nu upptäckt att jag har "scenval" med olika kategorier..där ibland "action".. vilket jag inte fattade förrän "action" var över..;-)        


Börjar bli lite mer vän med kameran dock..mina kompisar på backen får agera försöks kaniner..;-) så jag får veta skillnaden i de olika kategorierna..nästa scenval får bli "porträtt"..;-)    

T har hittad SIN kamera och DET är jag INTE lika glad över..;-))


Nu får jag sätta fart och gräva mig fram i lägenheten..undrar var dammsugaren är??  


Tjingeling!!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards