Alla inlägg den 30 juli 2013

Av Catja Lindeblad - 30 juli 2013 21:40

Dessa dagar har verkligen gått i rasande takt..och det är verkligen helt ofattbart att jag varit ledig i snart 12 dagar..!!

Så sakta ner nu lite please..

För det är ju inte riktigt klokt att jag redan nu får panik att semestern "snart" är slut.. det är ju 23 hela dagar kvar..;-))


Varmt har det varit.. så varmt att det varit mycket måttligt med aktiviteter..för vem orkar göra någonting när det känns som om hjärnan kokar över bara man vrider på huvudet och man svettas ut typ 1 liter vid förflyttning..      

En natt var jag desperat och brist på annan svalka tog jag kyl klampen från frysen och la under fötterna..DÅ somnade jag..;-)

Trots detta har jag gillat läget och det har varit sparsamt med gnällande från min sida..      


I Lördags hade vi den stora äran att få träffa lilla Ninja och vi blev även bjudna på gofika av Ninjas matte o husse..;-)

Om man då trodde att det skulle vara en blyg viol som kom upp o träffade alla dom STORA hundarna så trodde man fel..en riktig tuff tös den där Ninja..;-) och en riktig sötnos..det ska verkligen bli roligt att få följa henne..;-)      


En riktig valp rusch fick jag då igen..det går som en berg o dalbana det där valp viruset..;-) ena stunden är jag fullt nöjd..nästa sekund vill jag bara borra ner näsan i varm valp päls och sniffa in valp doft o pussa på rosa mage..oj oj oj..;-)


Fast det där med mindre hund vet jag inte längre för NÄSTAN varenda mindre hund jag möter är som små monster som kastar sig fram med blottade tänder..

Häromdagen satte ju faktiskt Nicko..(pytteliten hund) tänderna i Vince bakben..

Visst har det mycket med ägaren att göra..men eftersom jag är så mesig med Vince och hade jag bara kunnat hade jag lyft upp honom i famnen vid varje hundmöte..;-)) så kan man ju tänka sig att det hade varit förödande för den ev mindre hunden..nä, egentligen ska jag ha en STÖRRE hund..en Grandis kanske..


Denna dag var en utflyktsdag och den gick till Kristianstad..   i det stora hela hade vi tur med vädret lite regnstänk när vi kom fram och en regnskur så vi fick skula lite men sen så helt ok..     fram till sista fikat då det bara blev kallt och sen blåste det upp till full storm och regnet vräkte ner som aldrig förr och ÅSKADE och jag är ju rädd för åska..Vince är INTE rädd..vilket är ju rätt så fantastiskt med tanke på hur jag beter mig..men när parasollerna började flyga omkring DÅ tyckte han det var dags att ge sig av.. och det gjorde vi..springandes genom en vägg av vatten..fy tusan det var inte nådigt!!

Tur vi var hyfsat nära stationen..;-)      

En väldigt trevlig dag med nya upptäckter..         (Skånekortet är skitbra) och ett hämningslöst ätande..;-))              


Nu är det snart hopp i säng...Vince har redan loggat ut..katterna däremot måste jag nog fjäska lite mer för..Melvin var skitsur när vi kom hem..  

Tjingeling!!





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards