Alla inlägg den 17 augusti 2014

Av Catja Lindeblad - 17 augusti 2014 14:31

Så kom då helgen i en hast och med den hösten (halleluja) fast jag kan sannerligen vara utan allt detta regn,så synd också med tanke på festivalen..  

Faktum är att nu har man vant sig vid den outhärdliga värmen så häromdagen satt jag med en filt om mig vid frukostbordet (ute alltså) svinkallt;-)) 18 grader och det kändes som värsta ishavsvindar..och jag som aldrig fryser..faktum är så ÄLSKAR jag att frysa..så där lite lagom..

Men häromdagen satt jag där och huttrade och tyckte att liite varmare kunde det väl va..

Så är det..jag är en gnällspik och missbelåten med det mesta..;-)  


Igår lyckades jag ta mig upp ur säng i tid och och efter vissa missförstånd hamnade samtliga berörda i käglinge till slut..man ska inte fibbla med telefon innan man har vaknat ordentligt! Dessutom verkar det som om jag inte kan se på nära håll heller..  


Turen började på sedvanligt sätt..dvs två ute resten inne..;-)) Eller egentligen tog de flesta hundarna (även Vince) ett kanin rus precis innan vi öppnade grinden till hagen..Sessan med släpandes koppel efter sig..dom är fulla av livsglädje våra hundar..;-)  


Två hundar fortfarande utanför sedan vi fått in resterande..då fick jag för mig och falskeligen anklagade Z för kaninangrepp för jag hörde nåt ljud vilket skulle visa sig vara gnisslande från träden..

För den kaninen T hittade hade varit död lite längre än alldeles precis..en tam kanin dessutom..   Jäkla folk som fortsätter att släppa ut sina husdjur..!!

Zindy kunde förstås inte låta bli utan tog en liten mumsbit..  

       

Fåren är numera i stora hagen så det blev skogsrunda till mellan hagen och genom dammen vid grodans hus och där fick vi morgonens andra händelse, för i bänken/stocken rök det..en handelskraftig kvinna kom med spannar och några cyklister ringde brandkåren..  

En av oss hjälpte till att ösa,jag tog foto och de andra kom med muntra tillrop..;-))  

Ser sen på fotot att även den fastkedjade soptunnan är borta förmodligen också uppeldad..  

Det måste vara jäkligt trist att bara sitta och grilla, klart man måste roa sig med att sätta fyr på lite andra grejer också..fubbickar!!

 

I dag är det sannerligen inget grillväder..det regnar som om himlen vore öppen..men vi gick på tur ändå, nedom kyrkbyn och Svedala vägen.. så fina de husen har blivit,så fint renoverade

Tog en tur in till kyrkogården för att "hälsa" på Lars och sen vidare..

En timme och 30 minuter senare hemma igen, blötare än blötast..men vad gör väl det..    


För övrigt har jag börjat scanna in gamla foto..så många fotoalbum..det tar sin tid..mest för jag förlorar mig i alla minnena..en liten tidsresa o vilka jäkla kläder jag hade och frisyrer..;-) förmodligen högsta mode fast kanske inte Betty boop T-shirten..  


Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards