Direktlänk till inlägg 22 augusti 2015

22 Augusti..

Av Catja Lindeblad - 22 augusti 2015 15:31

Har gått nästan hela sommaren och väntat på det,men ingenting..den har stått där hel,jag snackar om busskuren som vartenda lov brukar bli krossad, inte en gång utan flera gånger och jag tänkte så skönt!!

Dagen efter jag tänkt detta och tänkt att DETTA året klarar det sig nog.. DÅ går den åt helsike..

 

Natten till idag gick skitungarna igång riktigt ordentligt och krossade 17 rutor på Oxievångs badet,så jäkla onödigt och dyrt

Hoppas man får reda på vem, för NÅN måste ju ha hört detta jag menar S J U T T O N rutor det måste ju ha hörts..sen kan man ju skicka räkningen till deras föräldrar så slipper man ju belasta en redan ansträngd budget..  

Visst kan ungar hitta på skit och helt klart har man inte alltid insyn i vad vad ätteläggen håller på med, men alltså nu får det fan ta mig vara NOG!

 

Varenda dag läser man om skit som händer och folk är ta mig tusan inte kloka nånstans..:-(

 

En snabbrunda in till Malmö festivalen med Sev och Walter har det blivit, med betoning på snabb  

Walter klarade det bättre än jag som både svettades och förbannade allt skit som låg på marken (W tyckte det var toppen!)  

Centralstationen och glashissen klarade W av och vi ska göra det nån gång till i nästa vecka..glas hissen alltså;-) En gång är ingen gång så att säga..  

W tycker bättre om tåg än buss och jag kan inte annat än att hålla med..dom flesta bussförare kör som idioter..

 

Träff med Liam har det också blivit  och den lilla mannen är lika bestämd och envis som W ;-)  

Liam tycker att jag tar upp kameran för mycket (han har en poäng där) och viftade med pekfingret till mig;-) men jag säger bara "trist läge Liam" ;-) Eftersom tiden går så fort måste man dokumentera varenda liten grimas;-))

     

Vince hade fortfarande lite,lite förhöjt levervärde och omtag av prover om två månader..egentligen så lite förhöjning att man inte brukar ta om proverna..men eftersom det är Vince så..    

Han är som han brukar och vid frågan om allt var bra nu svarade jag, ja visst..  

Igår när vi skulle iväg såg jag det var blött på golvet där han låg och han reser sig upp så rinner det kiss..fatta att jag blev tossig inte för att det var blött på golvet utan paniken över vad är det nu då!!  

Det har inte hänt mer, men det blir ett urinprov på måndag

Läste att hundar kan bli inkontinenta upp till 18 månader efter en kastration.. tja varför inte liksom, fast hellre det kanske än en urinvägsinfektion för då måste han ha antibiotika IGEN..:-( och då blir det väl samma visa en gång till...medicin för inkontinens finns och det lär hjälpa..ja du milde!

Fråga mig INTE hur Vince mår mer för jag svarar INTE!!

 

Lite sämre väder nästa vecka och det känns helt ok men varför måste det regna..växlande molnighet säger jag bara!

   

Tjingeling!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards