Alla inlägg den 16 februari 2015

Av Catja Lindeblad - 16 februari 2015 10:08

Tänk redan den 16/2 och jag tittar bak över axeln och tänker var tog nu dessa dagar vägen?!??
 


Häromdagen var jag och Vince på Bulltofta,trevligt att gå på lite andra ställen ibland och denna gång tänkte jag mig att träffa Håkan;-)) inte min fd som nån med fasa i rösten frågade när jag skrev i ett inlägg på fb om Håkan..   Nä, se han är en valp och säkert betydligt gosigare;-) nu blev det inte så, men förhoppningsvis inom det närmsta, för valpar precis som med bebisar växer jäkligt fort..  

Det tänker jag varenda gång jag träffar Liam,speciellt när det gått mer än en vecka som det hade gjort nu eftersom det var lite sjukdom och allmänt snörvlande som satte käppar i vägen..för det skulle ju varit för jäkligt om Liam blivit smittad med nåt just nu när hans föräldrar skulle ut o äta för första gången på mycket länge,   jag var inte barnvakten, det var farfar;-) och det retar mig lite JAG skulle ju vara FÖRST;-))  

Fast det kommer säkerligen fler gånger, fast han får inte vara förkyld förstås..det är ju det här med krupp och så ska han helst inte behöva äta nåt heller;-))  

Man kan ju undra hur jag klarade min son genom förkylningar,halsfluss och sannerligen genom med just att sätta i halsen..för det gjorde sonen ibland, en gång riktigt ordentligt med en äpple klyfta som satte sig på tvären..men både han och jag överlevde..  


Liam är precis som sonen var (är;)..inte stilla en sekund, rörelse och ljud hela tiden så det var ju oundvikligt att han satt i halsen, nu var det "bara" fruktkompott och det ser ju alltid lite värre ut än vad det är..men jag var hyfsad lugn vilket ju var fantastiskt i sig;-)) och det redde sig fint,det gäller att hålla sig lugn och fin och ha överblick..   lättare sagt än gjort ibland..

En trevlig eftermiddag med de bästa med god mat (igen) och powernap med Liam..  


 

Vince och jag har knatat på över stock och sten,det gör vi ju alltid förstås men nu är vi med i fb gruppen "100 km på 28 dagar" och det förpliktar..om jag har räknat rätt så är jag nere i 25,2 och det innan långrundan idag..  

Igår så träffade jag på ilsken liten hund och det är inte särskilt ovanligt..små hundar är ofta ilskna;-)) denna ilskna lilla hund hade flexikoppel och en husse som inte fattade hur ett flexi koppel skulle hanteras (inget ovanligt det heller)   vi passerade med nöd o näppe och den lille ilskna hunden var i hasorna på mig..jag bad husse ta in sin hund och husse svarade: "Det går inte" ! nähä?? snacka om att jag blev förbannad..varför det inte gick kom inte riktigt fram..  

Tur är att Vince är en tålmodig kille annars hade den lille skiten till hund legat risigt till..;-)  

Flexi koppel är bra ibland,jag har ett själv som jag sätter på Vince om vi ska nånstans där han inte kan gå lös så han ändå kan få lite utrymme..men vid möte ser jag till att ta in honom, det är ju inte alla som vill ha en hund i hälarna,stor eller liten..


 

Tjingeling!





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards