Alla inlägg den 27 juni 2015

Av Catja Lindeblad - 27 juni 2015 17:11

Vi börjar komma underfund med varandra nu, Walter och jag..det har ju faktiskt bara gått en vecka, igår blev min lilla piraya 9 veckor ;-)  

Han är lite mer på än Vince var och ett slag så kände jag mig lite hjälplös..     allt detta bitande i händer,ansikte allt,allt..men så taggade jag ner och det gick mycket bättre,jag märker när det stegrar, när det tippar över..då sänker jag rösten och vips går han ner i varv för det mesta går det bra och det är som med vilket barn som helst: det gäller att välja sina strider..vad är viktigt liksom??  

Det gör ju faktiskt ingenting att han demolerar hela trädgården   (han är mycket intresserad av växter och träd) det är ju perenna växter som kommer igen nästa år och vad jag vet är just dessa inte giftiga(?)..alla mattor utom köksmattan har åkt väck (gjorde jag innan förstås) och om han biter på köksbordet tja vad gör väl det;-)  

För det är ju precis det jag läste precis: valptiden ska präglas av kontakt, valp mys och inte av förbud o tjat..

Allt det där vet jag ju..men jag hade sannerligen glömt mycket,väldigt mycket;-))    


Men vi börjar lära känna varandra och det känns som Walter har funnits i våra liv hela tiden..  

Vincent har äntligen börjat säga ifrån när det blir för mycket,första gången han gjorde det tittade han på mig som om han ville veta om det var ok och det tyckte jag nog att det var..;-)  


Vincent blev opererad i torsdag och tack o lov kom väninnan med bilen,för han hade ju inte kunnat gå..allt hade gått bra och knölen är borta..antibiotika på det och smärtstillande..och nu får vi bara hoppas att det inte är nåt skit i den..    


För övrigt måste jag undra varför alla människor inte använder papperskorg..för det måste ju vara så att ALLA människor kastar sitt skit överallt,för så många gånger jag får kasta mig ner bredvid Walter och plocka ut allt möjligt ur hans mun..

Så ser jag en enda människa kasta något, spelar inte den minsta roll vad det är, kommer jag att kasta mig över vederbörande och göra gud vet vad! Fatta alltså!!

 

Idag tog vi en tur bortåt backen inte hela vägen, ville inte att Vince skulle springa men så mötte vi ju polarna och ja det blev lite spring och en liten brottningsmatch,hade inte hjärta att stoppa det heller.. alla var så lyckliga!

     

Solen och värmen ska komma nästa vecka..ja,ja vi får väl se..men jag vill minsann inte ha jättevarmt..lagom är bäst,fast det är bäst att hålla truten om det,finns risk att man blir bojkottad, o nåt ska man ju ha att klaga på..;-)

 

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards