Alla inlägg den 30 juni 2015

Av Catja Lindeblad - 30 juni 2015 20:02

Dagarna rullar på i rasande fart och i dag har faktiskt solen varit framme en del och i morse tyckte jag att det var VARMT..kan ju förstås vara så att jag hade på mig samma kläder som när det var KALLT..  


Idag peppar,peppar ta i trä' har Walter varit "hanterbar" och varje gång han fått flipp har jag lyckats avleda honom,vilket har gjort mig mycket gladare och säkerligen lugnare      


Min trädgård (om man ska tänka positivt) har blivit så mycket luftigare än innan;-) och nu har hundarna en egen skuggig vrå att krypa in i och det passar ju ypperligt nu när värmeböljan ska komma(?)  

Att Walter är mycket mer på hugget än Vince var kan man se på hundbädden Walter fick ärva av Vince..den var i skick som ny när W tog över inte det minsta bitmärke nånstans,nu såg jag att där är två stora hål i botten..    


Vince har tagit W till sitt hjärta på riktigt så när jag tog fram klo klipparen kom han springande och satte sig bredvid Walter och sträckte fram tassen,allt för att "skydda" Walter,Vince brukar springa på andra hållet när det gäller klo klipp..å andra sidan drog han fort till sig tassen igen men han ville liksom visa sin solidaritet..;-)    

Fick ta ett par klor på W,han pep men vi klarade det utan blodvite..hoppas det fortsätter så..Vince är ingen höjdare att klippa klor på..en evig strid..helt o hållet mitt fel,vi är lika mesiga han och jag..  


Vince och Walter tog liten brottningsmatch idag och några rivstarter så till den milda grad att Vince blödde från tassen..:-( och givetvis har stygn gått upp..GIVETVIS!! Kan böla för mindre..jag måste vara den kassaste hundägaren som finns!

Blir till att ringa veterinären i morgon bitti..  


Skulle ju stoppat det hela bums men jag stod bara och myste och tyckte det var toppen att dom kommer så bra överens..tills jag kom på.. TASSEN!!      


Hopplös människa, det är jag det!

Vince verkar inte ha ont i alla fall, det är ju en tröst!

Få se om man får smisk imorgon då:-(

 

Syrran på besök i söndags och det var inte i går precis, så är det ju när bägge arbetar inom vården och har annat att pyssla med i livet,men nu så fick vi tjattra lite och det var trevligt!

   

I går kom Liam och hälsade på och jag tycker han förändras för varje gång,en bestämd ung man det är han minsann,han och Walter är samma skrot och korn;-))  


Inskolningen på dagis har börjat och det känns lite sådär att denna lilla varelse ska ut i den bistra verkligheten..synd att jag inte bor i närheten..för då skulle jag stå "vakt"  

Ser på vissa dagis i närområdet att då står fröknarna och dricker kaffe medans ungarna gömmer sig i buskarna och prylar varandra,det har varit x antal gånger som jag fått ta till basrösten inte för det har hjälpt precis, ungarna är tuffare idag,dom skiter i kärringar som säger till dom

Så lite orolig är jag nog,fast Liam är en tuff påg så det ska nog gå bra..fast jäklar vad tiden går..han föddes ju nyss! ;-)

 

Idag är det tisdag och mord i midsomer..vis av förra tisdagen fadäser har jag "kört slut" på Walter..;-) så nu hoppas jag att jag kan få se denna ända till slutet (hoppas jag inte somnar!)

 

Tjingeling!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards