Alla inlägg den 29 september 2015

Av Catja Lindeblad - 29 september 2015 14:53

Ibland tänker jag på alla stackare som VERKLIGEN har svårt att öppna förpackningar..hur är det möjligt liksom,det är kanske inte meningen att man ska kunna öppna burkar och sådana förpackningar där det står "lätt att tillförsluta" jo, men det hade ju varit bra om man kunde öppna dom först..fast å andra sidan slipper man handla så himla mycket, förpackningarna kan ju stå där i skåpet och bara vara!

Sist var det en förpackning öronproppar och eftersom saxen på nåt mystiskt vis försvunnit greppade jag kniven och likt en galen människa hackade jag upp dom jäkla öronpropparna..

 

Hösten har kommit nu, det vet jag för jag hörde tranorna och då är det på G och glad är jag ;-)

Fast dessa dagar som varit har nästan varit varmare än själva sommaren,men lite krisp i luften är det och jag är tacksam över att jag prickade in lite ledighet på det..

 

I söndags var det en tripp till hundalandet i Brösarp   roligt att få se hur det blev,för när det planerades och pratades om det, gick jag o Vince i skolan där..vårdhundskolan och det var också därför det kändes extra roligt att få komma dit..
 

Det var ju också toppen att vädret var med oss hela vägen även om morgonen började med dimma men det blev en härlig dag..synd bara att vi inte var fler fast för de andra hägrade tävling och det är viktigt det med;-)      


Idag stundar träff med Liam och det är minsann på tiden för det har minsann gått två veckor sen vi sågs sist och det duger ju inte..men det var ju det här med alla turbyten hit o dit..men nu så..äntligen!!

         

Walter fortsätter att tycka att Walter är ett kasst namn dvs han skiter väl i att jag kallar på honom..det som brukar hjälpa till är att tjoa HEJDÅ! Då brukar han få fart..   men vi jobbar på det..Det är ju det här att göra på samma vis som jag gjorde med Vincent och det går ju inte, för Walter är just Walter;-)    

Men det ska nog bli hund av honom också..fast som en tant jag  träffar brukar säga det ÄR ju redan hund av honom och hon har så rätt så..;-))  


För övrigt har en förkylning tagit sitt grepp om mig men inte värre än lite snörvel så jag ska väl överleva det med!


 

Tjingeling!





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards