Alla inlägg den 9 september 2015

Av Catja Lindeblad - 9 september 2015 09:22

Äntligen kom då en sån där morgon..krispig luft,småkyligt och en härlig sol och vi var ute 07:30 pip..när jag väl fått svängt benen över sängkanten så ÄLSKAR jag en tidig morgon,tyst o lugnt och bara jag o hundarna typ   men tyvärr händer detta inte så ofta och det är ju inte tyst så länge för sen kommer dom.. huliganerna på sina cyklar och idag höll vi nästan på att bli påkörda, naturligtvis hävde jag upp min ljuva stämma..höll inne med könsorden dock, men annars var friden förstörd för mer än för mig..

 

De flesta cyklar är utrustade med ringklockor så ANVÄND DOM FÖR TUSAN!

 

Min tanke var ju att vi skulle vara inne till halv nio ungefär men så blev det ju inte..har man Walter med sig så blir det många stopp på vägen och det är inte W fel utan alla dom som sett W som liten och bara MÅSTE snacka om hur STOR han blivit och jag är inte nödbedd, Nädå för jag MÅSTE också snacka om hur STOR han blivit..  

Faktum är så blir jag lika chockad varenda morgon när jag vaknar och ser denna långbenta lurifax;-) var tog LILLA valpen vägen?!?

 

Några tänder tappade och det är jag MYCKET glad över..så kanske vi kan bli av med det här tuggande på allt o alla, även om det faktiskt blivit lite bättre

 

Något som jag också blir väldigt glad över är att W faktiskt vill hämta saker till mig, kanske inte alla saker förstås, vissa saker vill han helt enkelt behålla för sig själv som tex annan hunds bajs eller fårskit det är också mumma (enligt W)

 

Därför blev jag extra glad idag när han ville lämna över en platt och väldigt död igelkott..

Så ni ser det finns hopp och det finns ljusglimtar i tillvaron

 

En annan ljusglimt är ju ungarna o särskilt då lilla Liam..;-)) i förrgår var jag med o hämtade på dagis fast jag fick förstås vänta utanför eftersom jag hade med W..och det var kanske tur det för den stackars Liam ramlade precis när han skulle hem och träffade marken med sitt fina ansikte..   jisses jag hade vrålat om jag sett det och det räckte ju att Liam gjorde det..jag säger bara hjälm och tandskydd o all annan skyddsutrustning..han är precis som sin far..bråttom till allt;-)          


För övrigt har jag bry med att hålla reda på alla tur byten vi gjort på jobb..förhoppningsvis har jag en viss klarhet..annars får dom ju ringa;-))

 

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards