Direktlänk till inlägg 15 februari 2016

Del två

Av Catja Lindeblad - 15 februari 2016 07:33

Eftersom man knappt vågar sig på ett tjoho eller det flyter på  så skriver jag inte det..för vad vet jag, det tog en månad efter Pexion sen fick han anfall, och nu har han bägge tabletterna eftersom den ena tabletten ska fasas ut sakta, så i nästa vecka igen när han bara har Fenemal då kommer min stressnivå vara hög..  

Fast det är den redan nu..känner mina axlar är uppe vid öronen och magkatarren skriker i magen, vet absolut att jag måste tagga ner men är inte helt lätt..

 

Sen har den gode Walter flippat ut..hormonstinn unghund,sjukhusvistelsen och tabletter ingen bra kombo..och för att lägga till min nervösa oro, ännu sämre kombo..

Blir alltid lika förvånad när folk säger "men du verkar så lugn" Vaaa!! LUGN!?! Inom mig springer jag hysteriskt runt åtminstone känns det så..

Senast var det hos sjukgymnasten "du har ju kontroll" "cool" "Sjuka hundar hamnar hos dem som klarar av dom"

Samtidigt är det ju bra att det inte syns, fast jag vet inte om det kom en spricka i fasaden sist ändå, för det enda jag tänkte på då var W..det var sjukgymnasten som fixade att veterinären kom ner och snackade med mig..;-)

 

Vince får stå tillbaka en del det känner jag och det gör mig stirrig det med, så när jag vaknade 02 natten till söndag så trodde jag att det var hundarna som väckt mig..blev att första ögonkastet föll på Walle men han sov, sen Vince och det var då jag tyckte att han andades konstigt precis där o just då dog jag..INTE Vince.. inte han också igen..

Sen låg jag med ett halv öga öppet o glodde, Vince glodde tillbaka  

Gav upp när klockan blev halv fem och tog upp mobilen för att kolla hur världen klarat sig utan mig några futtiga timmar, då ser jag en av tjejerna i glada hundgänget skickat "tummen upp" på chatten 01:57 säkerligen var det de som väckte mig, om jag bara glott i telefon innan så kanske jag kunnat somna om..

Nu åker mobilen ut från sovrummet och jag får fixa en vanlig väckarklocka! (Vince var precis som vanligt)

 

För att gå tillbaka till monsterWalter så har han blivit helt galen faktiskt och jag tänker har jag inte lärt honom nåt?? Har inget fastnat? Har han helt tappat förtroendet för mig?? Vad händer?!??

För han skiter fullständigt i mig pratar jag med någon annan människa (jag gör det ibland) så drar han i mina kläder biter mig i händerna

Frukosten (min egen) kan jag inte äta ifred för då försöker han mörda katten,länsa kattlådan eller annat jäkelskap eller så bara skäller han på mig  

Att han upptäckt kattlådan kom som en obehaglig överraskning trodde den faran var över men ICKE, bättre sent än aldrig eller?? I detta fall hade jag önskat aldrig..

Såg riktigt framför mig hur vi fick åka in akut med hans mage full med klumpbildande kattsand..

Listan kan göras lång och nästan hela tiden har han ett öga på mig för att se om/hur jag reagerar..

 

Så jag är ställd..att han hittar på bus mest hela tiden det kan jag ta trots att jag sliter mitt hår

Men det här att han inte fixar att jag pratar med andra det är värre..PASSIVITET heter ordet och jag tycker vi har tränat mycket på det, men tydligen inte..  

Tror det har blivit för mycket för honom och detta är hans reaktion..vi får helt enkelt backa bandet och börja om från början och sen hoppas jag och ber att han slipper bli inlagd fler gånger!  

För nu får det väl vara bra eller?! Man vet ju inte vad "han där uppe" har för planer för en..

Här om morgonen flög mobilen upp och slog mig i pannan, ja faktiskt, ytterligare ett argument för att inte ha mobilen med in i sovrummet.. Hade lagt mobilen ovanpå täcket och det glömde jag, sen drog jag i täcket och vips kom den virvlande och knockade mig i pannan..jag har dålig karma..

 

Igår trotsade jag oron och åkte tåg med W.. Vincent fick stanna hemma om i fall att det hände nåt så räckte det att ha en med..fickan full med medicin..    

Det gick bra och W var mjuk och pussig mot Liam så det ger mig ett lugn och ett hopp om att det är tonårstrots mot mig det handlar om, att W sticker in nosen i min hand när vi är ute o går ger ett hopp om att vi kommer att klara det..

 

Liam envisas med att INTE säga farmor trots intensiv övertalning..föräldrarna påstår att han sagt det det innan..det  enda han sa nu var farfar och pappa vafalls!!! FARMOR säger jag bara..  

Försökte skumma av alla leksaker för att se vad tusan jag ska köpa när han fyller år eller nån annan gång..pågen har ju hur mycket som helst, ibland tror jag det är sonen som vill ha allt detta, jag menar hur många bilbanor behöver man?? ;-)

   

En trevlig eftermiddag med god mat precis som vanligt och sen slumrade jag till i soffan precis som vanligt;-)

   

För övrigt har det slutliga svaret kommit från experterna: Sekundär blödning i samband med anfall..


Tjingeling!

 
 
Ingen bild

Pia Lindoff

15 februari 2016 15:07

Jag längtar så efter att ni ska komma till jobb ☺
Allt löser sig catja !!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards