Direktlänk till inlägg 14 november 2016

Planera mera..

Av Catja Lindeblad - 14 november 2016 08:40

Det är utan tvekan så att jag bor i fel del av Sverige, jag skulle ju såklart bo där det alltid kommer mängder med snö..avundsjuk är jag på dom i Stockholm..jag menar Stockholm!?! Vad ska dom med snö egentligen, vi här nere behöver det bättre! JAG behöver det bättre!!

 

En dag fick jag med lite snö, tack o lov var det en 5/6 minusgrader så allt var vitt på träd och buskar och så var det sol och blå himmel, en perfekt vinterdag

 

Nu lovar man slask och plusgrader..livet är ett helsike!

 

Men en undran har jag gatukontoret om det nu är dom som tar hand om saltning av gångbanor..Är det månne vi själva som ska sprida ut det?  

Undrar därför att det ligger HÖGAR med salt överallt..så det är kanske så att jag måste förutom bajspåsar ha med en liten spade också så jag kan strö ut saltet allteftersom vi går..Eller hur är det tänkt?

 

För min del kan ni skita i saltet helt o hållet, använd grus i stället eller nåt..  

Hundarnas tassar hade tackat er!

 

Nu har jag arbetat min ordinarie tid ett tag och jag tar mig på pannan..hinner inte ett skit!  

Rasta hundar, träna hundar,träffa barnbarn, städa, tvätta, diska och bara sitta på en stubbe i skogen på EN dag nä, se det går inte..och eftersom jag är en person som MÅSTE sitta på en stubbe i skogen för att klara av allt det andra känner hur det kokar i huvudet..

 

Så jag prioriterar.. så skiten växer över huvudet på mig och ja disken med och ändå hinner jag inte med min stubbe i skogen!

 

Måste lägga upp en plan..

 

Var på neurografi med mina händer den 21/10 två veckor skulle det ta och svaret skulle skickas till min läkare..intressant tyckte jag..hur länge skulle det nu ta då innan JAG får besked..48 dagar tog det innan jag fick besked på mina provsvar förra gången, ett brev med en ursäkt fick jag då..

 

Har inte fått nåt besked ännu, så ska vi toppa 48 dagar Oxie vårdcentral?? Denna gång har jag inte ringt o frågat, orka liksom!

 

Fick brev från handkirurgen häromdagen att jag är uppsatt för op så det får räcka, tre månader från nu då om vårdgarantin ska gälla..så nu får man planera att öppna alla jäkla burkar man kan tänkas behöva och hundarna ja dom får minsann gå ordentligt vid min sida så får vi se hur allt blir! Bra hoppas jag!!

 

Idag stundar ett besök hos tandläkare och denna gången kommer jag nog inte undan.. har säkert ett eller två (?) hål och så var det det här med tandtråd oj oj..

 

Tjingeling!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards