Direktlänk till inlägg 18 december 2011

Det närmar sig..

Av Catja Lindeblad - 18 december 2011 17:50

Man kan ju tro att jag drunknat i alla julbestyr och inte haft tid att sitta hääär framför datan och skriva om det jag nu skriver om..;)

Men så är det minsann inte alls..efter mina julkorvs köttbullar har jag inte gjort ett dugg..inte har vi tränat heller, vilket får mig att få gräsligt ont i magen..jobbat har vi gjort, Vince och jag, varit på  heldagsmöte och arbetsplats träff..Vince fick följa med på heldagen..inte kan man lämna i mer än 10 timmar och nån passning hade jag inte och han ÄR ju faktiskt en medarbetare i denna stadsdel..;))


Det var ju en träning i sig..passivitets träning sanna mina ord och han skötte det över förväntan..faktiskt så att siste man som kom in inte hade en aning om att det fanns en hund med..förrän Vince stack upp huvudet i halvlek och kollade läget..;)

Julklapp från jobb blev det trots allt och det var den finaste pläden..perfekt till mitt soffmys..så ordningen återställd och jag blev glad..;) nu gäller det att hålla denna dyrgrip borta från katter o hundar..kan bli svårt..katterna har redan gjort vissa attacker..för jag har ju fuskat och redan öppnat paketet..  


Granen kom upp med ljusen på..satte mig och tog ett djupt andetag, stoppade en snus i munnen och gick systematiskt till väga och det gick..tack o lov!!  


Ett julkort har jag redan fått och det gjorde mig så glad..Ajas matte hade gjort ett med Aja o Vince när dom har pusskalas..;)  


Lite glögg sörpling har jag också hunnit med hos bästa vännen och tuggat i mig x antal lussebullar..supergoda!  

   

Nu gäller det denna vecka..allt ska bli klart och jag undanber mig alla misstag och felsteg..

Nu kaffe och förhoppningsvis vaknar jag till liv ordentligt..          

Tjingeling!!

 
 
linnea

linnea

18 december 2011 19:02

Cocan tackar för gratulationen!

Så jobbigt är det väl ändå inte att klä granen? Inte för mig i alla fall, jag överlåter det till Matilda och så slår jag mig ned på närmasta stol och iakttat.. ;)

http://tassarna.weebly.com

Catja Lindeblad

19 december 2011 01:39

Nä, inte att klä granen..utan detta ljus syndrom..vartenda år, denna eviga trasselsudd av sladdar, men nu har jag lovat bot o bättring till nästa år..;))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards