Direktlänk till inlägg 10 juni 2012

Lite av varje..

Av Catja Lindeblad - 10 juni 2012 11:40

Om man nu ska summera dessa veckor fram till semestern med stort S, så har det varit lite halt o lytt och som grädde på moset en förkylning..förmodligen efter köldchocken i tisdags..så några praktik timmar att tala om har det inte blivit..men jag gör som strutsen: sticker huvudet i sanden..;-)


Två nätter kvar att jobba..sen är jag min egen..

Rallymixen igår och jag kunde både stå och gå..tack o lov för Vince, det är INTE svårt att hänga med honom..

Sessans matte hon fick jobba hon, med olika hundar

Tänkte att det är bra övning för Vince att låta nån annan ta över..Vince såg ut som om livet tog slut, fast det är klart, jag satt och mös med Sessan som också tyckte livet var kasst när HENNES matte var med annan hund..;-)        


Tur med vädret hade vi också och gofika fick vi med..nu är det bara att få flyt på det sa Jette..tycker förstås att det behövs mer än flyt..att fatta skyltarna t.ex...(har minne som en guldfisk) och så har vi det där med höger, vänster..;-)                      

Roligt är det hursomhelst..


En fin liten kalv fick vi också skåda denna dag..tyvärr mår han inte så bra, vill inte äta..veterinären var på väg när vi vände näsan hem..så jag håller tummarna att allt ska reda sig..  


Kan fortfarande inte bestämma mig vad jag ska plantera i min växtfria hörna, men att jag måste sätta nåt stort och ogenomträngligt är helt klart..min björnbärsplanta har gått till dom sälla jaktmarkerna med hjälp av Vince och Cocotösen..återupplivningsförsök till ingen nytta..


Grillat har vi också gjort med bäste sonen och svärdottern..     och så har jag premiär ätit svenska jordgubbar..det ni..supergott!

Nåt som också var fantastiskt gott var rabarberpaj som jag fick över staketet av bästa granne.. ett par skedar vaniljglass till och man var i himmelriket..;-)

Tvätt står på agendan idag och klockan 13 reprisen av desperata husfruar..VAD ska jag sen göra tisdagar klockan 21:00..;-)

Käglingetur efter det..hoppas regnet håller sig borta..om inte, hoppas jag hittar mitt regnställ..

För övrigt har syster yster och svåger firat 15-årig bröllopsdag..tänk vad tiden rusar förbi..HURRA för dom;-)  

Tjingeling!


 
 
Ingen bild

Catrin

11 juni 2012 16:46

Ha ha ha........
Tack för det :))
Kram
Syster Yster...

 
Ingen bild

Tina

13 juni 2012 15:46

Yippiii.....nu har ni SEMESTER....det är väl skönt, hoppas få se er mycket på backen....hihi...kramar Tina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards