Direktlänk till inlägg 19 juli 2012

19 Juli..

Av Catja Lindeblad - 19 juli 2012 11:44

Det har inte varit många dagar med sol denna semestern..behöver sannerligen inte vara 40 grader och stekande sol, nädå inte alls..utan jag är helt nöjd bara det är uppehållsväder och över 15 grader..vilket det knappt varit det heller..

Några dagar har det varit helt rätt och då har man tackat de högre makterna och då snackar jag inte om SMHI..  


Fanns också dagar då jag hett önskade mig ett körkort och en bil..en bil som kan ta mig iväg på de ställen inte buss och tåg kan ta mig..  


Häromdagen var vi på ribban och kollade in "Backens" lilla sångfågel..   Zindys matte och husse spelade upp till dans och de var himla duktiga och trots att detta inte är min musik så diggade fötterna rätt bra ändå..;-)
 

Dansade gjorde vi inte, åtminstone inte jag..Sessans matte tog en svängom med hundarna..;-)        

Har inte varit nere på hundbadplatsen förr..dels för alla skräck historier om tossiga pitbulls och dels för att Vince hinkar litervis med vatten..och en fin sjö vid en skog slår havet med flera hästlängder.. till och med käglinge/Arrie sjön..;-))

Nu träffade vi bara på snälla söta hundar och Vince drack inte sååå många liter..          

Det jag tyckte var jobbigt var att Vince sprang så långt ut och tacka sjutton för det..vattnet nådde honom bara till sporren..;-)

I sjön blir det hyfsat djupt direkt..      


I går blev det käglinge tur med väninnan och de utlovade citron kakorna som jag åt med god aptit..god aptit hade också väninnans dotter som åt ett helt paket gifflar..nästan, vi knep ett par från henne..det är väl som man säger, sjön suger..

Vi fick sällskap av två hästar som också gillade det här med bad..och jag vidhåller fortfarande att hade Coco fått hade hon gett dem en omgång..;-))                    

 

Idag var det tänkt Storegård..för vilken gång i ordningen vet jag inte..men eftersom det var varning hit o dit på MASSVIS med regn och andra otrevligheter så blev det inte..men vi velade hit o dit uppe på backen..det är som jag säger antingen eller(ösregna eller skit i det;)..nu låg molnen och lurade runt om..ska det bli eller ska det inte..eller rättare sagt,NÄR..            


Vince blev iallafall tillräckligt skitig för att åka i badet på momangen när vi kom hem..

Själv får jag väl roa mig med att göra det jag har varit väldigt måttlig med att göra dessa veckor..STÄDA..vi får väl se hur det går med det..      

Tjingeling!!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards