Alla inlägg den 22 januari 2013

Av Catja Lindeblad - 22 januari 2013 23:13

Denna dag kom jag loss lite i det här med städ..fick både dammsuga o torkat golv..men efter x antal turer ser golvet ut precis som innan..

Så jag bara menar det är inte LÖNT..;-)    

Snön är bättre än geggan vi hade innan..nu är det saltet som ställer till det..det ställer också till det med Vincents stackars tassar..    


Igår drog vi till rävskogen..varför den kallas så har jag ingen aning om, för under alla år jag gått där har jag aldrig sett en endaste liten räv..  


Däremot var där MÄNGDER med harar..så löplinan åkte på ute på åkern..;-)    


Idag blev det käglinge och jag gled in på brottets bana igen..var fullt upptagen med kasta snöbollar o ta foton så jag såg inte tant (i min ålder;) med KOPPLAD hund..tack o lov beslöt Vince att uppföra sig exemplariskt och stannade och satt så fint tills jag kopplade honom..    

Tanten däremot upplyste mig med ilska i rösten att HÄR var det minsann koppeltvång..och sen fortsatte hon med att berätta att en annan tant(?) hade fått böter häromdagen och att det ibland går vakter där..om allt detta var sant eller inte..eller bara ett sätt att sätta mig på plats eller rent av skrämma mig har jag ingen aning om..jag släppte Vince igen när hon gått vidare..TRAMS säger jag bara..


Vi gick vidare till annan fårhage utanför området där vi kunde känna oss lite mer laglydiga..

Hagen var redan upptagen..och jag stod o väntade ett tag sen tänkte jag: va tusan käglinge är ju MITT och gick in..

Strosade i lugn och ro tills jag såg en fäktande människa komma emot mig..eftersom jag hade både luva och kapuschong hörde jag inte ett skit..men i förkortad version ungefär "vad tusan jag gick in i hagen för, när HON var där..men jag log stort och till sist kom vi på god fot med varandra och hon tog  ut ur bilen den sötaste hund jag skådat..(nästan;-)    


Hela världen svämmar över av valpar..och jag blir alldeles matt..kvällen blev hos bästa grannen för lite utbildning i photo shop..fast det blev inte så mycket av den varan..mest trevligt snack, fastlagsbulle och gott kaffe..;-)


Nu får det räcka för denna dag..  

Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards