Alla inlägg den 2 september 2013

Av Catja Lindeblad - 2 september 2013 23:34

I all hast har det blivit ny månad..en favorit månad, September!  

Hösten är i antågande och det enda som är lite,lite trist är att det blir mörkt så fort..men annars är dessa månaderna en tid som får mig att må bra, även om det är blåser och  regnar känns det härligt, bäst är det med "krispig" kyla,klar luft, vackra färger och gärna med inslag av sol..;-)  


Sen är jag ju så tokig så jag önskar mig tonvis med snö och isande kyla..;-) men det är ju lite senare det..nu ska jag njuta av hösten..  


Vince och jag har börjat jobba och nog för jag vet att Vince gillar sina tanter och gubbar och tycker om att komma till jobb men att han tyckte om det så mycket att han skrek ut sin glädje när vi kom innanför dörrarna, det visste jag inte..

Så nästa år lämnar jag kvar honom på jobb när JAG tar semester..;-)  


Efter två arbetspass var allt sig likt och faktiskt kändes det som om man aldrig hade haft semester..svårt var det där att ställa om och det var skruttigt med sömn de där första passen..

Förhoppningsvis blir det bättre i takt med att mörknar till på dagarna...


Sista(?) grillningen hade vi i lördags och på nåt vis ökade vi upp köttmängden igen så vi slutade på ruta 1..;-)

Men det är ju så jäkla gott och ibland vill ögat mer än magen (allt som oftast)  


Mitt lilla uppdrag som glad foto amatör går sin gilla gång och det är så kul att  obehindrat och hejdlöst fotografera..det kan man förstås göra på backen också men det är ju rätt kul med miljö ombyte..;-)      

Vince och jag har nu fotograferat oss genom Arrie,käglinge,Bo01   och pildammsparken   med Jette  

Klagshamn var Vince sjukledig..;-) kvar är Gustav Adolfs torg och Kopparhatten(?)..och dessa gånger är det tidigare på dagen vilket är hur bra som helst med tanke på mörkret..  

I kväll var vi inte riktigt överens kameran och jag..hade nog fel inställning fast jag vete sjutton  vilken inställning jag skulle haft..har nog inte tagit mig igenom hela registret verkar det som..hade ju underlättat om jag verkligen gick igenom instruktionsboken..  

Men en trevlig tur hur som helst trots lite regn och jag fick en fin väst, vilket passade alldeles utmärkt eftersom den jag har   helt håller på att tappa stilen..  


För övrigt har jag märkt att jag är en långsint kärring..vilket ju är ett tråkigt karaktärs drag men ibland tar det bara stopp..


Nu väntar sängen och imorgon ska jag INTE gå upp tidigt..så till mina katter vill jag säga (håll kä....;-) jama inte så högt..  


Tjingeling!




Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards