Alla inlägg den 20 september 2013

Av Catja Lindeblad - 20 september 2013 22:10

Tack o lov för TVÅ lediga dagar,en ledig och en semesterdag..för att bara sova ett par timmar från måndag klockan 07 till onsdag klockan 09 är INTE att rekommendera..känner av det fortfarande..man är inte 20 längre;-)  

Men så blir det med möte mellan passen..och man kan ju förstå att jag var utloggad i hjärnan när jag i ett par minuter försöker öppna min ytterdörr med hjälp av taggen till tvättstugan..


Då är det så himla bra man har en hund som får ut en på stärkande promenader..fast himla otur hade vi efter att tvättat o städat i strålande solsken går ut i ösregn och kommer tillbaka igen i solsken..nån måste verkligen hata en "däruppe"..fast skam den som ger sig..vi gick ut igen och denna gång gick det bättre..;-)  

Träff med glada hundgänget igår kväll..och valparna var på plats..dessa godingar..mitt begär har inte mattats på något vis, bara lagt sig på viloläge..nån gång kommer det rätta tillfället..

   

Son och svärdotter hemma igen och det är jag glad över, det är allra bäst att ha ungarna hemma...;-)  


Min fd granne sa till mig en gång att vi är så lyckligt lottade och det stämmer det..speciellt det att vi inte bor i Danmark..för nu har Danmark minsann gått o blivit totalt utflippade..dom som bestämmer alltså..den här hundlagen som avlivar hundar på löpande band..

Stackars Danmarks hundägare..vilken ångest..för det hade jag haft..tänk om ens hund kommer i slagsmål, biter och vips ska han avlivas..bara tanken får en att vilja slå nån..  

Nu var det Cato en Weimaraner som bitit en mindre hund som kom in i trädgården och skulle sno hans pinne...


Visst finns det hundar som är helt tossiga och riktigt farliga men nog måste man se till helheten och inte vara så stelbenta

Nä, ordet lagom är bra här med..gillar verkligen ordet lagom..varken för mycket eller för lite..här i Sverige är det ibland för lite och i Danmark alldeles för mycket..    


Vädret har visat sin bästa sida och det har varit lagom varmt och vi träffade Kasper som vi inte sett på ett tag;-)  

Även Dante dök upp och jag har nog inte sett honom så slut som han var idag..;-)  

Vince och jag hade med oss frisbee och kastade lite, andra kastet blev inte särskilt lagom utan flög rätt upp i trädet..och jag hade ett helsike att få ner den..men efter ett par försök och sönderrivna armar lyckades jag..för såklart fick jag upp den i ett tagg träd..det enda trädet med taggar..(visste inte att träd hade taggar;-)      


I kväll ska jag hoppa i säng.. typ NU..!  

Godnatt!


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards