Direktlänk till inlägg 22 juni 2014

En liten utflykt..

Av Catja Lindeblad - 22 juni 2014 18:54

Att det redan gått en vecka av min semester är lite besynnerligt..rent av omöjligt! Men ack så sant..  


Inte för jag gjort nåt utöver det vanliga, tycker nog att det mest uttalade ordet i detta hushåll har klingat lika frekvent som alltid=STÄDA..."jag måste städa"..!!

Nu är det inte så att jag är en särskilt pedant person eller nåt sånt..nädå!!

Tvärtom är jag rätt slarvig och lite skit i hörnen har ingen dött av..om man inte har det på sjukhus förstås, då kan man minsann dö..

Men det är ju det att jag VILL gärna städa och pratar om det så mycket, så när det väl kommer till kritan är jag helt utmattad och städet får skjutas upp till nästa dag, så kör vi om snacket om och om igen..;-))


Sist erbjöd sig väninnan att komma och hjälpa till, hon är en handlingens kvinna och kan både prata och städa samtidigt..;-))


Igår var det meningen en tur till marknaden i Sibbarp..vi kom till Almik..vad det var som gjorde att vi hoppade av där har jag ingen aning om..

Men vi tog en tur in bland okända gångar och vips kom vi fram till det nya rekreations området Lindängelund och Millennium skogen och det var en trevlig upplevelse, det kommer nog att bli hur bra som helst även om det helt klart var bättre förr..;-)

Med skog och orörda åkrar..men man får väl hänga med i utvecklingen..så även jag!          

 

Nåt som slog mig på vägen dit är att varje sk rastplats för hundar ligger nära större vägar, jag tror jag kan säga det utan undantag..(nästan) denna här vid Almvik låg väldigt nära..det var till och med en liten fin stig rätt ut i trafiken..jag undrar vad dom menar med det egentligen..?? Självsanering kanske usch och fy!!  


Turen avslutades vid Katrinetorp som ligger i detta område så jag säger det igen..detta blir nog bra! Hösten 2014 ska det vara klart..      


Ny kille på backen.. Izak en pigg och trevlig påg..         Vince var tveksam, faktiskt så tveksam att han ville sätta honom på plats ett par gånger och det är inte likt honom..fast nu kom jag på det! Han vill såklart ha Boris helt för sig själv!!  


Tjingeling!!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards