Direktlänk till inlägg 14 augusti 2014

Ett par dagar i Augusti..

Av Catja Lindeblad - 14 augusti 2014 19:12

Det behöver minsann inte alltid vara den 13 för att det ska hända skitgrejer..dessutom är ju faktiskt 13 en lyckodag för då föddes min son..;-))

Nä, nu blir det den 10 som blir mitt oturs nummer i fortsättningen..  


Det var min enda arbetsdag den veckan och den natten hade jag lika bra klarat mig utan..det var den natten jag trampade ner Vince och flög fram som en vante..hur en hund kan flytta sig från A-Ö på 0 sekunder fattar inte jag men Vince han kunde..  


Det var också dessa förbannade draperier som hänger överallt..hade den inte hängt där hade jag sett Vince..

Så jag snavade över honom och i mitt kämpande att hålla kroppen uppe tog jag flera steg bak och fram och lika många på honom..stackars hund och stackars mig..min arm hängde som den hade blivit förlamad..fast det var mest synd om Vince..för han fattade ingenting..

Sen när jag kommer hem står frysens dörr öppen och allt är tinat och fördärvat..som grädde på moset trampar jag i katt skit!

Så det var bara att vända på klacken och gå och lägga sig..(tvättade fötterna först)  


Lite bättre blev det senare när jag vaknat..då står grannen utanför dörren med 4 flaskor rose' och gott knäckebröd med havssalt..till MIG!

Som tack för att jag lånar ut garaget..och det lättade ju upp stämningen en hel del..


Vad som hänt med frysen vet jag inte..jag anklagade Melvin först men han såg så frågande ut..så det måste väl vara jag då..men hur, det vet jag inte..

Tackar dom högre makterna att jag i fredags sa: jag handlar SEN..lite trist om jag storhandlat och fått kasta allt!

Då hade det fan i mig blivit konkurs!  

Så om man ska se det positiva i det hela så fick jag städat frysen ordentligt och nu ekar den tom..bortsett från lax och ett paket glass..det står jag mig länge på..;-))  


Liam var här i veckan och nu vill han minsann inte ligga i den där tråkiga vagnen..han VILL VARA MED hela tiden..ögonen gick i kors och alldeles rödögd var han..men alla våra försök att få honom att sova lite slutade med illvrål..ja, han är lik sin far på mer än ett sätt..;-))        

Men då fick jag ju ha honom i famnen desto mer och det var nog det Liam tänkte.. detta vackra barn!  


Vince var lite mer positivt inställd denna gången..inga fästing rynkningar på nosen;-)) så det ska nog gå bra!  


I går var jag på långtur med betoning på LÅNG..fem timmars promenad med en 15 minuters fika..jäkla ont i både fötter och rygg..  

Gyllins trädgård var målet och det var stort väldigt stort och ja trots mitt motstånd till allt detta byggande, ett fint område och all denna natur alldeles inpå knuten.. jättefint!

Men tänk så fantastiskt det var innan;-))        


Idag styrde jag/vi nosen mot Abbekås..en riktig liten pärla..precis lagom och tur hade vi med vädret även om jag var lite tveksam till det stooora svarta molnet som hängde efter oss..men det försvann och jag kunde fika och äta go macka och glass i solsken..          

Det allra bästa var toaletterna..det är ett av mina bekymmer när jag åker själv med Vince..jag binder honom INTE utanför och eftersom jag blir kissnödig i tid o minut så är det ett STORT bekymmer.. dessa toaletter var stora att man utan problem kunde ha hunden med sig in på toa..vilken lycka för mig och min blåsa!!  


En härlig tur och smidigt gick det med tåg och buss..det är synd att sommarkortet bara varar till och med i morgon den 15..för det är ju nu det är hyfsat lagom väder..kunde gott varat en månad till!    


För övrigt har det kommit en till liten gosse till familjen..min svågers son har blivit pappa..undrar vad jag blir till den grabben.. plastgammelmoster typ..;-))

Stor och fin är han..fantastiskt!! Det är vad det är med nytt liv!


Dessutom fick jag äntligen träffa hundgänget..kändes som en hel evighet!          

Det kändes härligt för vissa saker ändras aldrig och det känns skönt tycker jag;-)       mindre skönt var det att Vince fick på truten av två schäfrar..   Tack o lov att Vince är den sansade typen så allt gick bra, lite förlorad päls bara..

 

Tjingeling!!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards