Direktlänk till inlägg 22 juni 2015

V+W+L

Av Catja Lindeblad - 22 juni 2015 14:50

Det är ju ett välkänt faktum att man förtränger saker och ting, glömmer bort..att man tänker att:"det var väl inte så farligt" när man egentligen när det begav sig rev sitt hår..  

Fast jag rev aldrig mitt hår när Vince var valp inte för jag river mitt hår nu direkt,det gör Walter åt mig;-)

 

Fast väninnans dotter påstår ju bestämt att Vince bet henne rejält i hälsenan,inte för jag har nåt minne av det,inte att han bet överhuvudtaget faktiskt..  

Men jag fick ju tänka om lite när jag letade efter ett par svarta skor..fina,dyra med liten klack o där var utan tvekan spår efter små vassa mjölktänder..försökte få det till att det var katterna (jag skyller det mesta på katterna) men får nog krypa till korset, det var definitivt Vincents små vassa..;-)

   

Walter biter mycket o hela tiden, blod har flutit från min näsa bla..kanske var Walter utsvulten och tyckte näsan såg god ut och det är ju fint det..min arm tyckte han nog också var god..måttet blev rågat i morse när han efter vad jag trodde skulle vara en mysig gos stund bet mig i örat..rejält!

Då blev jag arg, så ilsk att Vince blev ängslig och försökte göra bot o bättring å Walters vägnar..

     

Walter själv blev inte sådär ängslig precis, han är helt klart av tuffare virke den lille krokodilen;-)    

Det här kan jag känna är lite svårt,man vill inte ta i för mycket så man skrämmer men sen måste lille Walter fatta att mina öron och näsa och allt annat som sticker ut är MITT..

 

Vi skojade ju om detta i hundgänget och ja han blir nog en handfull min fina Walter...

 

Men nog ska vi väl klara av det,både Vince och jag får tuffa till oss..

Allra mest är det när han blir trött och/eller det har blivit för mycket då kokar hjärnan lite..

 

Vincent har accepterat honom rätt bra nu och han går inte undan när han kommer och bägge har snusat tillsammans och stått bredvid varandra och ätit..

 

Walter har skött sig riktigt bra, inga olyckor inne hitintills och i natt var vi ute vid 00:30 tiden och sen sov vi till 06:30 utan nån kisstur bra jobbat Walter;-)

Det är faktiskt jäkligt duktigt!

 

Så vi kommer snart riktigt in i våra rutiner och han ger fasiken i mina öron,näsa,mattor,skor,blommor,tapeter och JA han har grejer och tuggben ÖVERALLT;-)

     

Min finaste Liam var här igår och tog en fika..han hade med sig lite ostbågar i en påse precis som sin pappa gillar han ostbågar..;-)  

Att se valpar o barn ihop är ju hur gulligt som helst, naturligtvis ville Walter ta en liten mumsbit på Liam men vi lyckades avleda det hela;-)    


För övrigt är jag tröttare än trött,det tar på krafterna att vara valpledig och det är en ynnest att få duscha i lugn o ro, vilket jag lyckades med i dag..för allmän information alltså, det kan ju bli rätt läskigt annars;-))        

 

Nu sover dom så gott bägge två efter en tur på "backen" Vince hade turen att träffa Ozzy så han kunde få springa lite och han fick till sin lycka snus på några fasaner och det kopplade Walter direkt så liten han är..;-)  


Tjingeling!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards