Direktlänk till inlägg 12 januari 2016

Tyst min mun..

Av Catja Lindeblad - 12 januari 2016 12:58

Eftersom varenda gång jag känner att nu är det nog bra,nu går det vägen/framåt, så blir det bakslag, så därför säger jag ingenting..det enda jag kan skriva är att jag nog/kanske/eventuellt ser ljuset i tunneln typ så..

 

Det jag definitivt kan säga är att Walter VET att han heter Walter (nästan;)

Man får ju betänka alla goda dofter och alla skriken från fasanerna, det är minsann inte lätt att veta vad man heter då..tag bara mig själv tex när jag skulle ringa till vårdcentralen för nytt recept och kanske vill dom kika på mig tänkte jag..det är väl typ två år sen och egentligen skall dom kalla en gång om året..  

Att jag då inte kom ihåg vad jag hette kan ju inte skyllas på varken fasaner eller annat ..några mikro sekunder senare  så stod mitt namn i neonskrift i hjärnan..personnummer var ett annat dilemma..antingen håller jag sakta men säkert på att bli dement eller så har det bara varit för mycket av allting..

 

Det hela redde till sig och jag vet nu både mitt namn och personnummer..


Så därför är det inte lätt för en nio månaders vildhjärna med alla hormonerna rusande och fasaner,dessa fasaner..och en och annan sork..jag undrar om Walter kommer att bli en grodjägare som Vince..

 

I alla fall tyckte jag han var duktig och det blir bara bättre o bättre..(helt beredd på bakslag)


 

Vincent rundor har blivit något längre, fast fortfarande begränsade och vansinnigt tråkiga!

Så i morse gick jag lite i dagdrömmeriet värld (miljonvinsten) och tittar upp..åh jäklar PLANT underlag! Så var det ja..

Där står Vince uppe på slänten..hur nu det gick till!?!


På torsdag är det dags för Vincents besök hos sjukgymnasten..HOPPAS det blir klartecken och tummen upp..

För måste jag ligga i den förbannade soffan en vecka till så är det JAG som får gå till sjukgymnast..fast jag undrar om inte Vince och jag kan ta samma..två flugor i en smäll liksom..sån stor skillnad kan det ju inte vara?!?

 

Dessutom har ju Vince och jag exakt samma gångstil, vi svänger bägge med vä fot/tass sådär lite snärtigt, det måste ju betyda att vi har samma fel i höften??

 

Vincent hade också blivit mycket gladare om vi kunde lämna vardagsrummet och få flytta in i vårt sovrum och hundarna kan få tillbaka sin säng och jag kan få tillbaka min..katterna kommer såklart att protestera..DOM har bara haft fördelar av detta arrangemang..

 

För övrigt är det gråmulet och trist..snöglädjen tog fort slut!


Tjingeling!


 
 
Ingen bild

Pia

13 januari 2016 08:26

Tänk va dessa underbara varelser gör livet lättar när dom får vara frisk. Krya på er alla,så ses vi nästa månad UTAN sjukdomar 😉

Catja Lindeblad

14 januari 2016 08:14

Tack Pia!
Det hoppas jag innerligt! Hoppas allt detta hemska som hänt är det enda som kommer att hända för lång tid framöver..ja för evigt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards