Alla inlägg den 10 januari 2016

Av Catja Lindeblad - 10 januari 2016 18:38

Man hinner inte mer än andas ut och tänka: nu NU ordnar det sig nog, NU verkar det gå framåt med Vince nacke, bara det att han har en stark önskan att åka kana i snön ger hopp och Walter verkar bra..katastrofen den 16/12 för Walter's del verkar vara ett minne blott..

 

DÅ kommer lusingen BOOM!

 

Klockan 08 i morse, jag hör att Walter kräks, samtidigt ser jag att det INTE är en vanlig kräkning..han blottar tänderna, vrider huvudet..det ser ut som han har satt i halsen samtidigt som jag försöker kolla om det finns nåt i halsen spärrar han upp munnen faller på sidan biter ihop och det kommer fradga och det knakar i hans ben och nacke som han spänner sig och skakar

 

Säkerligen ingen lustig läsning och jag ber om ursäkt för det men för mig hjälper det att bena upp händelsen..denna jävla händelse, man kan inte känna sig mindre än vad jag gjorde..

 

På samma gång som detta krampanfall lättare och var över på kortare tid än förra och han vaknade upp med bara ett kort förvirrings tillstånd och han viftade på svansen när han såg mig så var detta värre, därför att den första gången visste jag ingenting, nu vet jag vad som komma skall och det är så otäckt..

 

När han väl vaknat riktigt så var han som vanligt, inget rosslande tack o lov! Bara precis som vanligt (han snodde min macka)  

Så nu är ju frågan NÄR kommer nästa anfall?? För detta tror jag absolut var ett Ep anfall..

Kontaktade djursjukhuset bara för att få någon annans åsikt och hon tyckte som jag avvakta blir han sämre eller fler anfall kom in..  

Som tur är så har jag en bokad tid imorgon för W röntgen och urinprovstagning så det passar ju bra

 

Så nu går vi på tårna här hemma igen..att ha EN sjuk hund är skit att ha TVÅ är KATASTROF! och jag är så rädd att det ska komma ett anfall som inte går att häva  

Hade banne mig ingen aning att Ep kan debutera så tidigt (om det nu är det) inte heller att det är vanligt hos settern..men nu vet jag både det ena och det andra (Google)

Känner mig verkligen så ledsen..min fina Walter..det var ju inte såhär det skulle bli...

 

-------------------------------------------------------------------------------


Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards