Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Catja Lindeblad - 13 maj 2011 17:27

Återigen är jag besatt..denna gång är det steg räknaren som gör mig tokig..;)

Har inte tid med något annat..jag går och går och går och...jag har alltid gått mycket, gillar att gå och har man hund kommer det automatiskt..man MÅSTE gå..  

Trodde jag låg bra till, kollade igår, och det är tre! (3) före mig..alla tre kommer från Almgården..Hansei, Moa och Anita..hur mycket går NI egentligen..??

Det är här, det besatta kommer in..nu jäklar!!

Så idag har jag gått på den offensiva..jag/vi har gått..inget annat, gått och gått..jag kommer att få benhinneinflammation och bli sjukskriven..undras om det kan klassas som arbetsskada...  


Först blev det en liten morgon tur klockan 06!  

Sen 09:10 befann sig, jag och väninnan i bokskogen..hennes man sprang..   vi gick..8 1/2 km i rask takt..fika paus ( det är tvunget) kaffe och god baguette..          

Hemma igen vid 12:15..kastade mig över dammsugaren det första jag gjorde när jag kom hem.."snabb" städning i två timmar och katt håren yrde omkring..;)

Halv tre, samtal med väninnan..tur till Toarp..rask takt..ny stig och skog och härliga dofter mest för hundarna som fick förnyad kraft..   Coco smet iväg..   Vince   var fast i lina..svansen "vispade" så jag vågade inte släppa..han var taggad och jag kände att han skulle inte komma om jag kallade och man FÅR faktiskt INTE nu..Coco kom..och det blev koppel på henne också..;)

Ösregn och skulande under träd..   ingen åska, det fasade jag för när vi var där inne i skogen och yrade omkring..;) väninnan hade tagit av sina linser och jag hade ingenting..som två blinda hönor gick vi omkring..;)      

Fast det är tryggt att ha väninnan med..en praktisk och klok människa..;)   om vi nu skulle ha tappat bort oss totalt..men det gjorde vi inte..och ingen åska..

Vi stod och glodde på det fina huset..som jag önskar vore mitt..fortfarande till salu..varför vågar jag inte? förmodligen för jag vill fortsätta med 67% och då faller det..ska jag ha detta hus får jag åtminstone arbeta mina 87% eller kanske 100%...och är det värt det??  Det är frågan..så skönt att vara ledig som jag är, det är livskvalité', fånga dagen och allt det där..;)

24772 steg fram tills nu   har det blivit..och en runda till väntar..kanske två..;) vi får se..besatt är ordet..ni fattar va??

Stackars Vince..!

Stackars Vince, är det av annan anledning..Nora löper och har utsett Vince till friare nummer 1..   hon åmar sig och jamar och pussar och vet inte till sig av kärlek till Vince..;) och Vince, han är INTE på samma nivå..Han SUCKAR..hela tiden..jag får "rädda" honom mellan varven..Nora är VÄLDIGT envis.. Melvin har fattat poängen och lyser med sin frånvaro..måtte det snart ta slut..lilla gumman..:)  


Snart käk och VILA..   måste klämma in lite träning..som tur är träff den 22..måste få peppning..!!

Tjingeling!!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards