Alla inlägg den 7 januari 2012

Av Catja Lindeblad - 7 januari 2012 17:39

Är så innerligt trött på detta: regn,gegga,regn,gegga...man hade ju hoppats att solen skulle hänga med idag också, eller åtminstone uppehållsväder..men ack kvack..det känns faktiskt som det har varit samma väder sen juli nån gång..  


I morse ställde jag klockan..i morse förstörde jag samma klocka..snooze knappen är numera tryckt in i klockan..men jag var på backen 08:15..men var NÅGON annan där??

ICKE!!

Tänkte lite onda tankar det ska villigt erkännas..("här kämpar man;))

Det kunde ju faktiskt vara så att turen plötsligt gått till käglinge..det vet man ju inte, det är ju inte så att jag är en regelbunden besökare på backen på helgerna, det kan ni väl förstå när jag i panik bankar ner snooze knappen..


Men sen kom dom och glad blev jag och Vince..;)) Det var inte förgäves, min kamp mot klockan..          

Ett födelsedagsbarn hade vi på backen denna dag..Fina goa Floyden 2 år!!! HIPP HIPP HURRA!! En taskig bild på när han får en köttbulle av allas vår godis flicka..;)) ( Men i detta grå väder vad kan det bli)  (Tryck på bilden för att göra dom större, där är köttbullsbilden..den finns inte med annars..mystiskt)    
 

Att Gibson och matte också kom var ju bonus..dom har jag inte sett på väldigt länge..
 

Sedvanligt besök för köp av x antal bullar     och inte heller denna gången tog jag bild av Baloos min när Vince får bära bull påsen..den minen är UNDERBAR!!

Vince hamnade i duschen efter den turen..

Tänkte städa ur julen sen..men stack o handla istället, allt för att slippa greppa dammsugaren..


Backen igen på em och minsann träffar jag på delar av gänget igen..så det blev en till dusch för Vince efter det..fattar inte lyckan att söka upp den geggigaste gyttjepölen slänga sig raklång och både inta oralt och rulla runt..,)) Jo förresten jag fattar precis!!


Jul sakerna är fortfarande på plats..gruset likaså..kort sagt är här rätt skitigt, men det kommer inte att hända något i kväll..träning står på agendan istället och så ska jag laga lite käk..i kväll blir det fiskgryta med räkor och saffran..


Tjingeling!!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards