Direktlänk till inlägg 18 januari 2013

Väder..

Av Catja Lindeblad - 18 januari 2013 19:51

Man kan inte säga annat än att jag är lyrisk..snö OCH kyla vad kan vara bättre..;-)

Naturligtvis en härlig sommarbris, jag säger inget om det ..men jag älskar detta väder som är just nu

Det ska vara klara tydliga årstider..vinter SKA vara vinter och sommar SKA vara sommar..inte "en året om dis/dimma/regn"..nä, det ÄR inte kul..


Så när snöflingorna började komma så smått i början på veckan så blev jag glad..ännu gladare blev jag morgonen därpå när det var vitaste vitt..det var nästan så jag fällde en glädje tår..;-))


Nu är jag INTE tokig..(bara lite) men visst är det härligt..det blir ljusare, hundarna blir inte så skitiga och det är jäkligt vackert..;-)  


Den dagen då allt kom så var vi ute så gott som hela dan..vi var bara in om för vissa nödvändigheter som lite mat och andra bestyr..och med "andra bestyr" menar jag inte städ eller att få ner julgardinerna som övrigt fortfarande sitter uppe..      


Till min glädje ser jag att kylan ska bestå ett tag till och till den ännu större glädjen är jag LEDIG!!


Vincent fick sällskap av en hundkollega natten som var och helt överlycklig var han inte..men till sist slappade han av och allt var lugnt och fridfullt..till hans försvar får jag ju säga att vi jollrade rätt mycket med den här "lille" så Vince hade väl rätt att surna till..;-) en riktig sötnos var han lille Zacke..    

Det "bästa" med liten hund är helt klart att vårdtagaren kan ha hunden i knäet..Vince försöker gärna vara knähund..men det lyckas inget vidare..samtidigt är hans storlek bra, ingen behöver böja sig..;-))

Då får jag tankar..så som att man kanske skulle satsa på en mindre hund också som ett komplement till Vince..fast inte för liten..Zacke var perfekt i storlek..absolut inte mindre..hade varit dödsförskräckt för att trampa på hundstackarn..


Dessa mindre hundar kan ju ha en tendens att skälla mycket och att hela tiden höra det hade gjort mig tossig..;-) fast det har nog att göra med ägaren, som så mycket annat..


Vi träffade ett gäng småttingar häromdagen..söta absolut..men dom skällde..        

Fast å andra sidan har jag hört Baloo skälla och det skallet låter som en minihund..;-))

Vincent kan låta som en leksakshund som man klämmer på magen när han får upp ett spår..;-)


För övrigt har jag nu sällat mig till brottets bana..jag har varit i käglinge och jag hade INTE Vince i koppel..eftersom jag är en laglydig människa tittade jag mig över skuldran titt som tätt..;-))  

Träffade på bäste grannen med Hubba och Ebba..min favotös var inte med (Tindra) hon njöt av lantliv..                

Nu blir det sen middag igen..grisöron inhandlade..NU ÄR DET HELG!!  

Tjingeling!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catja Lindeblad - 21 januari 2018 18:19

Året första inlägg 2018 Kan detta året månne bli bättre än förra tro??   Det började lite sisådär kan jag säga när min sons farmor blev akut dålig, livet är skört och det kan gå hiskeligt fort från lite krasslig till skarpt läge   Det ver...

Av Catja Lindeblad - 26 december 2017 16:00

Då var det klart då..Julen   Denna julen arbetade jag och förträngde ALLT om tomtegröt o sill och julklappar   Fast vi tjuvstartade julen på torsdagen så det blev allt det där ändå och min julklapp blev jag väldigt glad åt, älskar korgar med d...

Av Catja Lindeblad - 5 december 2017 18:49

Julstöks månaden har börjat och med det menas december,ingen snö i sikte och det lär väl bara komma regn här nere och det är jäkligt trist säger jag bara, ett år gnällde jag väldigt mycket över snöbristen och några veckor senare kom snö i överflöd..m...

Av Catja Lindeblad - 18 november 2017 18:15

Hoppsan! Det har minsann redan blivit november utan jag knappt fattat hur det gick till   Förstår precis vad min mormor menade när hon sa tiden gick fort,fort Hinner knappt med att tänka ;-)   Det är mycket man fattar när man blir äldre ...

Av Catja Lindeblad - 25 oktober 2017 18:06

Det är väl bara att gilla läget med regn,regn,regn..eller inte Min favorit månad har nog regnat bort för inte brukar väl oktober vara på detta viset??   Har saknat Vince extra mycket dessa veckor, hösten var vår tid, det är Walters tid också f...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards