Alla inlägg den 12 maj 2015

Av Catja Lindeblad - 12 maj 2015 15:06

Ibland går saker och ting i rasande fart, ändå kan man knappast kalla det för ett impulsköp för detta har jag "tuggat" om i 3 år..

 

Eftersom jag fick ett JA till att ha en till hund på boendet så kollade jag runt lite grann

De flesta uppfödare var långt upp i landet och man kan ju inte sitta på tåget i typ 8 timmar..  

Hittade en i Göteborg med leverans av valpar till midsommar och jag skickade ett mail..

På kvällen hade jag fortfarande inte hört nåt,öppnar min telefon och upp kommer en annons på blocket av samma uppfödare, bara sådär schvissar den upp framför mina ögon och jag som har "blocket" inställd bara på Skåne och dessutom hade jag inte varit inne där på ett tag..lite kusligt..naturligtvis tog jag det som ett tecken..självklart gjorde jag det..;-)  


Fortfarande hade jag inte hört nåt så på söndagen efter rundan med gänget bestämde jag mig för att ringa, men det hann jag inte för då sms uppfödaren mig och berättade för mig att det fanns tre goa pågar och en av dom kunde bli min;-)

 

Så på den vägen är det, en irländsk setter kille lagom till midsommar..att jag har semester då gör ju inte saken sämre

Det var precis som det är förutbestämt

Nu får man ju hoppas på att allt går bra och inget händer på vägen, för sånt kan man ju aldrig veta..  

Lite konstigt känns det och ibland tror jag att jag drömmer;-) Kanske är det en dagdröm,en fantasi..jag är jättebra på att fantisera;-)  


Det kommer förmodligen att kännas ännu bättre när jag får träffa krabaterna öga mot öga

Hoppas Vince kommer att gilla läget..men nu är jag där igen långt fram i tiden..;-) fast så jäkla långt fram i tiden är det ju inte  


Att jag blev helt snurrig efter detta visade ju sig att det blev ingen tårta till Vince, för första gången på 6 år blev det INGEN tårta!!  

Ja jäklar alltså.. hade Vince visst att det var pga av valpen så  vet man ju inte vad han tyckt..;-)  

Nu var det ju också det faktum att jag skulle fira de stora barnen och eftersom jag babblade i evig tid i telefon och missade tåget så hann jag inte med tårtan..vi får helt enkelt skylla på det  

Han fick inte heller gå ner i djuraffären och välja present men det var ju enklare att förklara, det var ju Söndag..svårare att förklara att vi fortfarande inte kommit ner i djuraffären;-)


Men Vince verkar inte fattat nåt och det han inte vet har han inte ont av.. 6 år fyllde han ändå min finaste bästis och han fick ju ett ben på kvällen när vi kom hem och han blev faktiskt bjuden på massa majskrokar och kex av Liam..
   


Idag öser regnet ner och det gör ju ingen människa (eller hund) glad

Tur att gårdagen var desto bättre och jag kunde gunga i min hammock, tyvärr var det också det enda jag gjorde ute i trädgården..men sen å andra sidan gillar jag det lite vildvuxet(?)  


För övrigt fick jag veta att dom säljer kirskål för 600 riksdaler kg på Malmborgs

Men välkomna hit vet ja!! Här har vi självplock för vad ska vi säga?! 300 kr kg..eller nä, jag är inte knusslig ni får det GRATIS!!


Tjingeling!

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards