Alla inlägg den 25 maj 2015

Av Catja Lindeblad - 25 maj 2015 14:32

Det märks sannerligen att man inte är typ 20 längre..igår var stora trädgårdsdagen och med det menar jag röjning på hög nivå..fast först blev jag väldigt orolig för det var minsann strålande väder eller det blev det efter vi hade varit på morgonturen med hundgänget..  

Inte för jag klagade på vädret på morgonen heller, det regnade inte och då är det ok..

Men sen blev det STRÅLANDE med stora bokstäver..knallblå himmel inte ett moln i sikte och solen sken som aldrig förr..och jag blev OROLIG(?)

Var faktiskt tvungen att gå in och kolla schemat..var det verkligen möjligt att jag var ledig!?

 

Det var jag minsann och jag kunde fortsätta..jag undvek att titta på hammocken,stolen,filten,hunden..jag jobbade på.. Fem timmars arbete och jag kom bara halvvägs genom den förbannade kirskålen, kvickroten eller vad fasiken det heter..

Det ser hyfsat bra ut nu, men jag vet där finns mer, mycket mer..jag hamnade i hammocken till sist med en kall öl..det var jag sannerligen värd!  

Nu är det bara terrassen kvar, fast om jag känner det hela rätt får jag börja om från början igen..jäkla skit..kanske ska stenlägga hela skiten!?!  

Fast det är ju himla tråkigt,mina grannar har gjort det, den ena med trä och den andra med sten..men hur kul är det att borra ner tårna i något hårt..det är ju liksom tjusningen med gräs att få gå ut barfota och trampa på en mördarsnigel..;-)

 

Förmodligen får jag en mördarsnigel invasion för jag mördade en av dom igår..tvi! Så dom kommer säkert i stora grupper och hämnas nu..

 

Men som sagt i dag märks det att jag inte är 20..åh yes..min rygg är kass och min arm som faktiskt blivit mycket bättre är kass igen..så kan det gå!

Vädret är åtminstone som det brukar vara när jag är ledig REGN..

Men jag hänger inte läpp för det..finns säkert något jag kan göra med en arm..plocka undan tex ,det kan man göra hur fint som helst med en vä hand..;-)

   

Kollade upp tågtiderna till G-borg, tjena! Det går bara ett snabbtåg(?) får gå och prata med dom och se hur jag ska göra och boka I TID annars finns det säkert inga platser..här är återigen ett tillfälle där jag förbannar det faktum att jag inte har körkort!    

Hoppas tiden sveper iväg snabbt till den 3..annars brukar man ju inte önska att tiden går fort i synnerhet inte när man är ledig (så dåligt väder ett tag nu;) men nu vill jag se grabbarna och kolla in om den känslan jag fick för den valpen som har brunt halsband är kvar..har bara sett ryggen på honom på bild, men jag fick en känsla i magen att där är HAN..

   

Precis som jag fick för Vince där han låg och sov i en hörna fyra veckor gammal..(liknade en köttfärslimpa) men jag sa bara: HAN!! Det är HONOM jag vill ha..sen var det några svettiga veckor eftersom jag inte var först att välja..men sen blev det HAN..;-))  

I detta fallet vet jag inte om jag är först eller sist eller mitt i

mellan;-) Tre goa pågar att välja mellan, men är känslan kvar för den "brune" och jag är först att välja,ja då så..

Den där magkänslan ska man lyssna på!

 

För övrigt har vi knatat iväg till Arrie by för förutom att kolla in blocket är jag galen i hemnet..och där var ju det finaste huset..inte för jag har råd med det men man måste ju kolla;-) så vi gick dit..   (naturligtvis regnade det) hittade inte huset, fast jag vet NU var det ligger, så det får bli en promenad dit igen vid tillfälle..en underbar liten byhåla..ja, det hade passat oss fint;-) Vi har ju några trisslotter att skrapa väninnan och jag, säkert är där STORVINST!

     

Nu får jag sätta fart!

 

Tjingeling!



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

vincentsetter


Ovido - Quiz & Flashcards